Actualitate

O româncă din Marea Britanie, accidentată în urma unui accident pe DN 17

O româncă stabilită în Marea Britanie a fost rănită grav, luni, într-un accident petrecut pe DN 17 după ce maşina în care se afla s-a ciocnit de o alta în localitatea Ciceu Mihăieşti, alte patru persoane suferind răni uşoare.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) Bistriţa-Năsăud, Antonela Gorgan, a declarat, luni, că, în accidentul petrecut pe DN 17 au fost implicate două maşini. Într-una din ele se aflau doi români rezidenţi în Marea Britanie, iar în alta trei italieni, doi adulţi şi un copil.

„Din motive deocamdată necunoscute, cele două maşini s-au ciocnit fiind proiectate fiecare în şanţurile de la marginea DN 17, unul într-un şanţ şi altul în celălalt. În urma impactului, femeia rezidentă în Marea Britanie a fost rănită grav, fiind transportată la Spitalul Orăşenesc din Beclean pentru îngrijiri, iar ceilalţi au suferit răni uşoare”, a declarat Antonela Gorgan.

Potrivit informaţiilor furnizate de medicii de la Spitalul Orăşenesc Beclean, femeia a suferit o fractură la mână.

Poliţiştii bistriţeni fac cercetări pentru a afla care sunt cauzele accidentului şi cine se face vinovat de producerea lui.

Etichete

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.