Actualitate

O româncă din Marea Britanie, accidentată în urma unui accident pe DN 17

O româncă stabilită în Marea Britanie a fost rănită grav, luni, într-un accident petrecut pe DN 17 după ce maşina în care se afla s-a ciocnit de o alta în localitatea Ciceu Mihăieşti, alte patru persoane suferind răni uşoare.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) Bistriţa-Năsăud, Antonela Gorgan, a declarat, luni, că, în accidentul petrecut pe DN 17 au fost implicate două maşini. Într-una din ele se aflau doi români rezidenţi în Marea Britanie, iar în alta trei italieni, doi adulţi şi un copil.

„Din motive deocamdată necunoscute, cele două maşini s-au ciocnit fiind proiectate fiecare în şanţurile de la marginea DN 17, unul într-un şanţ şi altul în celălalt. În urma impactului, femeia rezidentă în Marea Britanie a fost rănită grav, fiind transportată la Spitalul Orăşenesc din Beclean pentru îngrijiri, iar ceilalţi au suferit răni uşoare”, a declarat Antonela Gorgan.

Potrivit informaţiilor furnizate de medicii de la Spitalul Orăşenesc Beclean, femeia a suferit o fractură la mână.

Poliţiştii bistriţeni fac cercetări pentru a afla care sunt cauzele accidentului şi cine se face vinovat de producerea lui.

Etichete

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS