Actualitate

Asociaţia Locatarilor din Blocurile ANL s-a întâlnit cu ministrul Dezvoltării Regionale

Asociaţia Locatarilor din Blocurile ANL pentru Tineri din România (ASLBTR) s-a întâlnit, în data de 5 martie, cu ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Cristian Petrescu, căruia i-a prezentat proiectul de vânzare a apartamentelor în rate.

Potrivit preşedintelui ASLBTR, Dan Cornel Nistor, ministrul a fost încântat de faptul că poate colabora cu o o organizaţie pentru a rezolva problema vânzării locuinţelor ANL. Demnitarul a promis că va studia propunerea ASLBTR şi va da un răspuns.

Dan Cornel Nistor din Mediaş a declarat pentru Timp Online că ASLBTR doreşte sensibilizarea autorităţilor în legătură cu situaţia locatarilor şi determinarea acestora să accepte plata, în rate lunare, a apartamentelor respective.

„Pentru acest fapt, având în vedere că este an electoral, asociaţia va contacta parlamentari care să susţină un proiect de lege pentru împlinirea acestui scop. În cazul în care nu găsim astfel de parlamentari, o să ne facem singuri dreptate şi vom aduna peste 100.000 de semnături din toată ţara. Fiind 27.000 de locuinţe ANL, dacă fiecare dintre locatari adună câte patru semnături vom putea iniţia singuri un proiect de lege. Este momentul să acţionăm. Nu putem aştepta la infinit să rezolve altcineva problemele noastre”, a spus Nistor. .

În data de 24 martie a.c., reprezentanţii organizaţiei se vor afla la Bistriţa şi se vor întâlni cu chiriaşii ANL din toate cartierele. Cei care vor să se înscrie în asociaţia ca să le fie reprezentate interesele vor plăti o cotizaţie lunară de 5 lei.

Iată programul pe ore din data de 24 martie: ora 11.00 str. T Brediceanu, ora 12.00 B-dul Decebal, ora  16.00 str Zefirului, ora  17.00 Viişoara şi ora 19.00 Cartierul Subcetate. 

Sursa foto: ASLBTR

1 comentariu

  • ne puteti contacta la

    email :asociatia.aslbtr_romania@yahoo.com

    tel 0766680945 0740067865 0728 714317

    cu respect presedinte aslbtr

    dan cornel nistor

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS