Actualitate Social

Asociația Parteneriat Euroactiv nu mai are sediul acasă la Botiș

Asociația Parteneriat Euroactiv Bistrița din cauza căreia Ioan Nelu Botiș și-a pierdut funcția de ministru al Muncii nu mai are sediul pe strada Cloșca în clădirile familiei Botiș.

Aceasta pare să fie singura schimbare făcută pe site-ul organizației la adresa www.euroactivbn.ro. La rubrica de contact scrie că adresa poștală este strada Industriei, nr. 4A.  În ce privește „știrile și evenimentele”, ultima este din data de 13.04. a.c. și se referă la faptul că au fost lipite afișe și pliante pe geamurile Camerei de Comerț și Industrie Bistrița-Năsăud, partener oficial proiectul „Șansa la demnitate”, alături de Comelf SA. 

În ce privește raporatele de activitate, ultimul este  din data de 9 martie când Asociația Parteneriat Euroactiv anunța că a evaluat o sută de persoane și a oferit servicii integrate pentru alte 130. Tot la data respectivă erau înscrise la cursurile de sudor 65 de persoane, iar la cele de stivuitorist alte 40 de persoane.


O rubrică a rămas necompletată, cea de „Bune practici”pe  www.euroactivbn.ro, site „cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013”, așa cum se poate citi în antet.

Cristiana Sabău

Etichete

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS