Cultură

Atelierele de pictat globuri, cadoul Dorei Baba pentru oraș, au intrat în al șaptelea an

Atelierele de pictat globuri de la Scenica au intrat în al șaptelea an, unul care nu poate fi decât magic. Circa 250 de mămici, tătici și pitici s-au înscris la ele ca să aibă decorațiuni pentru bradul de Crăciun făcute de mâna lor.

”Este a șaptea serie de ateliere de pictat globuri, ateliere pe care le aștept cu drag în fiecare an pentru că, într-un fel, este cadoul meu pentru oraș. Lumea a fost și de data aceasta nerăbdătoare, iar după ce am anunțat evenimentul, în două zile s-au ocupat toate locurile. Copiii vin cu drag, părinții de asemenea, fiindcă atunci când faci ceva cu mâna ta, acel lucru are altă valoare, reprezintă o bucată de suflet. Sunt copii de la Scenica și care vin an de an la aceste ateliere, iar bradul de Crăciun din familiile lor are globuri pictate numai de ei”, ne-a spus Dora Baba.

Atelierele de pictat globuri sunt concepute în așa fel încât să ofere ocazia familiilor să fie și să facă lucruri împreună. Fiecare durează trei ore, iar copiii învață, alături de mame, de tați sau de bunici, să picteze globurile de sticlă. Dora s-a aprovizionat cu 800 anul acesta, iar cei 250 de participanți la ateliere vor putea să le decoreze după propria imaginație.

”În primul rând îl consider atelier de familie. Sunt trei ore în care mămici, tătici și pitici pictează globuri de sticlă. Le explic procedura, își creează fundalul și îi las liberi să picteze ce vor pentru că, oricâte modele le-am arătat, fiecare face ce dorește și, la final, oricum iese bine. Trăim într-o lume în care avem de toate, dar cadourile personalizate au ceva în plus. Eu asta încerc să le explic mai ales copiilor: e foarte important atunci când dăruim ceva să dăruim ceva făcut de noi pentru că asta înseamnă că am dăruit timp din timpul nostru și din bucuria noastră”, a spus Dora, potrivit căreia de la un an la altul atât copiii, cât și părinții pictează tot mai frumos.

Etichete

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS