Actualitate Social

Atenţie, şoferi! Sâmbătă şi duminică, trafic restricţionat sau blocat total pe unele străzi

Cu prilejul sfințirii Bisericii Greco-Catolice ”Buna Vestire” de pe strada Gării, eveniment la care este invitat și premierul Victor Ponta, sâmbătă traficul rutier va fi restricționat pentru montarea scenei, iar duminică blocat total pe anumite străzi din zonă pe perioada procesiunii și slujbei de sfințire. Ce trebuie să știți:

”În perioada 11-12 octombrie a.c., pentru asigurarea climatului de ordine şi siguranţă publică pe timpul desfăşurării activităţilor specifice sfinţirii Bisericii ”Buna Vestire” din municipiul Bistriţa, poliţiştii Biroului Rutier şi ai Biroului de Ordine Publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, împreună cu Poliţia Locală Bistrita şi Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Bistriţa-Năsăud vor acţiona în vederea desfăşurării în bune condiţii a acestei manifestări”, informează IPJ.

Astfel, sâmbătă 11 octombrie, începând cu ora 10.00, traficul rutier în Bistriţa va fi blocat pe strada Gării, pe sectorul cuprins între strada Împăratul Traian şi B-dul Decebal, în faţa complexului Winmarkt, în vederea amenajării unei scene în faţa Bisericii Greco-Catolice, a cărei sfinţire are loc duminică, 12 octombrie, începând cu ora 10.00.

Circulaţia autovehiculelor în sensul giratoriu situat la intersecţia B-dului Decebal cu Strada Gării se va desfăşura în condiţii normale.

Duminică, 12 octombrie, începând cu ora 09.00, va avea loc adunarea credincioşilor în parcul din faţa Bisericii Evanghelice din Piaţa Centrală, iar la ora 09.30 va avea loc procesiunea înalţilor ierarhi, pe următorul traseu: Piaţa Centrală – strada Gheorghe Şincai – strada Gării, până în faţa Bisericii Greco-Catolice.

Pe timpul deplasării persoanelor participante traficul rutier va fi blocat pe strada Gheorghe Şincai, de la intrarea pe strada Dornei, până la intersecţia cu Poşta Veche, iar după pătrunderea pe strada Gării, traficul rutier se va redeschide.

Pe timpul desfăşurării slujbei de sfinţire, care va începe la ora 10.00, traficul rutier va fi blocat total, astfel:

– Intersecţia B-dului Decebal cu strada Lalelelor, până pe strada Gării la intersecţia cu strada Rodnei;

– Intersecţia B-dului Decebal cu Aleea Trandafirilor;

– Intersecţia B-dului Decebal cu strada Mihai Eminescu;

– Intersecţia B-dului Republicii cu strada Gării, până la intersecţia cu strada Împăratul Traian;

– Intersecţia străzii Rodnei cu strada Gării;

– Intersecţia străzii Gării cu Aleea Trandafirilor;

– Intersecţia străzii Împăratul Traian cu strada Someşului.

După terminarea slujbei religioase, traficul rutier se va redeschide parţial şi se va desfăşura în condiţiile stabilite pentru data de 11 octombrie, până la demontarea scenei, după care circulaţia se va desfăşura în condiţii normale.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS