Actualitate

Atenție, șoferi! Str. Andrei Mureșanu, închisă

În continuarea lucrărilor din proiectul ”Reconfigurarea axei de transport public str. Gării – bd. Decebal – str. Andrei Mureșanu – str. Năsăudului”, derulat de Primăria Bistrița, se închide str. Andrei Mureșanu.

Municipalitatea anunță închiderea circulației pe str. Andrei Mureșanu, pe zona cuprinsă între intersecția cu str. Ioan Slavici (intersecția va rămâne deschisă circulației) până la intersecția cu str. Năsăudului (intersecția va fi închisă circulației).

Durata de execuție a lucrărilor este de 2 luni, începând cu data de 01.05.2023 până în 30.06.2023.

Lucrările în proiectul cu fonduri europene ”Reconfigurarea axei de transport public pe traseul str. Gării – b-dul Decebal – str. Andrei Mureșanu – str. Năsăudului” (63,8 milioane lei, circa 13 milioane euro) constau în: realizarea de benzi dedicate transportului public, realizarea pistelor pentru bicicliști, reabilitarea trotuarelor, realizarea unui sistem rutier nou la partea carosabilă, realizarea unui pasaj pietonal subteran pe B-dul Decebal în zona pieței, iluminat public cu sistem de telegestiune, modernizarea stațiilor de transport public existente, realizarea de sisteme de monitorizare video. Capacități: stații de transport – 10, lungime piste bicicliști – 4.596 m, lungime trotuar – 4.435 m, lungime carosabil reabilitat – 2.347 m. Constructor este M.I.S. Grup.

9 comentarii

  • Scrieți la intrarea in oraș.”” Zona închisă traficului auto”” .Sa înțelegem mai bine!

   2
   1
  • Cu bicicleta e cel mai greu! Trotuare nu mai există și dacă există e plin de mașini parcate iar pe stradă deabia circulă mașinile, trebuie să fii kamikaze să mergi pe stadă cu bicicleta. Cât despre pistele de biciclete, s-au transformat în parcări.

   3
   2
 • Ma intreb si eu, este vreo strada, sau vreun trotuar intreg, pe care sa putem circula? Voi chiar va bateti joc de cetateni! Inchideti 2-3 strazi, incepeti santierul, lucrati in ritm alert, si finalizati lucrarea … dupa care inchideti alte doua strazi! Dar nu asa, tot orasul e un santier, nu tu drum, nu tu trotuar! De pe calea Moldovei pana pe Libertatii sunt numai transee …

  38
  4
 • Orasul este precum un camp de lupta, cu trasee, pe care se desfasoara o batalie psihologica care pe care. Sa speram ca atat pacientii cat si psihiatrul ies cu bine.

  4
  1
 • Sa vina o persoana din primarie si sa explice o data pentru totdeauna, de ce se fac lucrarile pana la jumatate si apoi se muta pe alt santier! Sunt vreo 8 luni de cand Gral Grigore Balan si Gheorghe Sincai au fost asfaltate cu primul strat si lasate in acelasi stagiu de atunci.
  Modul lor de lucru sfideaza orice logica!

  16
  2
  • Poate asta doresc nu v-ati gandit ?! De ce sa fim asa relax ,eu personal as propune domnului primar macar sa inchida scolile si gradinitele mai repede cat se poate ,mai reduce din trafic aiurea ,dar unde nu e cap vai de picioare ! La propriu in cazul nostru!

   3
   1
  • Pentru ca nu se pot bloca toate strazile din oras concomitent pentru asfaltare.
   Si pentru ca cetatenii si-au exprimat dorinta de a avea un alt pavaj decat cel initial. Care n-a fost inclus in proiect si pentru care au avut loc 3 licitatii separate. Nu poti inlocui trotuarul daca nu sti cine il va face…si cand se castiga odata licitatia..si nou pavaj care nu exista in stoc si trebuie cumparat. etc…

   4
   10
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.