Actualitate Recomandări

Au fost trași la sorți operatorii de calculator în secțiile de votare la alegerile din 6 decembrie

La sediul Autoritatății Electorale Permanente (AEP) a avut loc tragerea la sorți a operatorilor de calculator ai birourilor electorale ale secțiilor de votare din țară cu ocazia alegerilor pentru Senat și Camera Deputaților din data de 6 decembrie. 

Aici lista operatorilor de calculator la secțiile de votare din Bistrița-Năsăud

Potrivit legislației electorale în vigoare, operatorii de calculator sunt desemnați, prin decizie a Autorității Electorale Permanente, pe baza tragerilor succesive la sorți dintre persoanele declarate admise ca urmare a examinării, în ordinea punctajului obținut la examinare sau a punctajului obținut ca urmare a evaluării activității anterioare, după caz.

Operatorii de calculator trași la sorți pot fi repartizați pe secții de votare sau pe centre de votare, după caz, ordinea de prioritate la desemnarea acestora fiind următoarea: a) persoanele care au domiciliul în localitatea respectivă; b) persoanele care au reședința în localitatea respectivă; c) persoanele care au solicitat desemnarea în localitatea respectivă.

5 comentarii

 • Cine i nebun să meargă în secții să se îmbolnăvească?! Să se spele pe cap cu alegerile lor cu tot. Cine își asumă acest risc?

  • Cine-i nebun sa meargă la serviciu ca asistent medical sau infirmier într-o secție covid ?
   Cine-i nebun sa meargă în teatrele de operațiuni, de ex Afganistan ?
   Cine are nevoie de … BANI

  • Viata merge mai departe, nu ne putem izola intr-un glob de sticla si sa asteptam sa treaca pandemia. Intr-un final , mai devreme sau mai tarziu, toti ne vom infecta, dar asta inseamna imunizare si depasirea acestui virus, cu riscurile aferente.

 • Stapanul isi permite sa-si aleaga slugile , chiar si prin tragere la sorti , intrucat s-a facut initial o preselectie .Nu a fost nici un concurs , ca altfel s-ar fi anuntat .Asa cred , asa e democratic. Oricum , nu conteaza atata timp cat painea si cutitul sunt la el. Desigur , ma refer la soft , batu-l-ar vina!El e painea si cutitul , el e sarea si piperul democratiei , nu-i asa ? Cine are softul va castiga .Stiti cine are softul ?Astept raspuns…

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS