Actualitate Recomandări

Au venit încă doi medici specialişti la Spitalul de Urgenţă Bistriţa

(FOTO) Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa are, începând din acest an, încă doi medici specialişti neurochirurgi care vor lucra alături şi împreună cu dr. Andrei Farcaş-Rotariu, cel care a venit în 2017 la SJU Bistriţa şi a pus bazele acestei secţii importante.

„Anul 2019 începe cu dr. Estera Pop și dr. Florin Leat, doi medici neurochirurgi care, de astăzi (1 ianuarie 2019 -n.r.) se alătură echipei medicale a Spitalului Județean de Urgență Bistrița. Bine ați venit și succes în noua carieră”, a scris pe Facebook managerul SJU, Gabriel Lazany.


În februarie 2017, Secţia de neurochirurgie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa a trecut de la stadiul de vis, la cel de realitate.

Medicul Andrei Farcaş-Rotariu a fost cel care a împlinit un vis pe care îl avea încă din 2013 fostul manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa, prof. univ. dr. Mircea Gelu Buta.

La secţia de neurochirurgie se fac deja operaţii complexe.

14 comentarii

 • Bancuri cu medici:

  După o foarte scurtă consultație, medicul scrie 2 rânduri și cere 100 de lei.
  Pacientil: – Domnule, nu-i cam mult 100 de lei ca să scrii 2 rânduri?
  Medicul: – Ca să pot scrie alea 2 rânduri, eu a trebuit să fac 18 ani de școală plus 5 de rezidențiat.
  Pacientul: -Și eu cu ce îs de vină că dumneata ești mai greu de cap?
  ********
  După operatie:
  Medicul: am o veste bună și una proastă, cu care să încep?
  Pacientul: cu aia bună…
  Medicul: operația a reușit
  Pacientul: și aia proastă?
  Medicul: am extirpat din rinichiul sănătos.
  ********
  După naștere:
  Medicul: am o veste bună și una proastă, cu care să încep?
  Mămica: cu aia proastă
  Medicul: nașterea a decurs mai greu și am folosit forcepsul…
  Mămica: și aia proastă?
  Medicul: copilul va avea locuri de parcare rezervate.
  *******
  La mulți ani!

  • Domnule Varga,
   Până în prezent, la Bistrița s-au efectuat peste 100 de operații de hernie de disc, și multe altele, de o dificultate mult mai ridicată decât acestea. Informații exacte puteți obține printr-o solicitare scrisă către spital. Vă mulțumim.

 • Judetul nostru e atipic , orice angajare in spital care ar trebui sa tina de normalitate devine breaking news . Incep indata postacii PSD sa le multumeasca lui Radu Moldovan si mai nu stiu cui , de parca ar face voluntariat . Haideti sa va spun un secret :politicienii care ocupa functii in administratia publica nu-si merita nici jumatate din salariile pe care le au ( la cat muncesc saracii ) , nu e cazul sa le mai tot multumiti .

  • Pe vremea voastră se inchideau spitale si mureau oamenii la porți .Ai uitat Floreane ? Doare invidia si frustrarea , trece cu nesimțire că ai din belșug.

  • Felicitari Radu Moldovan!!! na, si sa crapi!!! cine vorbeste de postaci de serviciu! postacul PNL sef! daca si un articol de ziar care cu asta se ocupa, sa ne informeze, poate fi motiv sa dai intr-un om cu care se pare ca deja aveti o disputa personala(se stie si de ce ), atunci nu va meritati nici functia de consilier judetean platit din banii nostrii si nici cea de membru de partid, ca il faceti de rusine, pe el, pe partid.

 • Am cunoștințe operate de hernie de disc inca din 2017. De către dr. Farcas aici la Bta. Sa fim corecți și să recunoaștem că lucrurile se misca in directia buna.

  • Vindecarea se face doar cu carnetul de mebru de partid PSD.
   Se sta de trei ori pe zi cu carnetul de partid PESEDIST si spui: SUNT MAI DESTEPT DECAT DANCILA….SUNT MAI DESTEPT DECAT DANCILA….si dupa vreo 4 ani sigur te vindeci!

 • bine dl Spital de Urgenta .

  am impresia ca toata lumea ma stie sau ma cunoaste.
  semn rau….sau doar este o impresie artistica. cine stie……..

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS