Actualitate

Autocar parcat pe contrasens, pe pista de biciclete. Noi amenzi date de Poliția Locală

Polițiștii locali de la compartimentul Siguranța Circulației continuă monitorizarea și verificarea opririlor / staționărilor neregulamentare pe raza municipiului Bistrița.

”Un autocar parcat pe contrasens, pe pista de biciclete. Când echipajul a ajuns la locul reclamat, pista era eliberată. Dar avem dovada… Autoturisme parcate pe pista de biciclete sau pe trotuar, sancționate în baza OUG 195/2002. Continuăm…”, transmite Poliția Locală Bistrița.

Poliția Locală solicită din nou conducătorilor auto să nu oprească /staționeze pe trotuarele pavate sau în zonele unde urmează să fie montate pavelele. ”Vă aducem la cunoștință că nerespectarea prevederilor OUG 195/2002 R referitoare la oprirea neregulamentară, conform art. 108, alin. 1, lit. A, pct. 8, constituie contravenție și se sancționează cu amendă între 290 ron – 435 ron și 2 puncte penalizare, staționarea neregulamentară, conform art. 108, alin. 1, lit. B, pct. 7, constituie contravenție și se sancționează cu amendă între 580 ron – 725 ron și 3 puncte penalizare. La sancțiunile enumerate mai sus se poate adăuga sancțiunea complementară de ridicare a autovehiculului”.

Ieri, un taxi a fost surprins parcat pe strada General Grigore Bălan la intersecția cu Ștefan cel Mare, pe pavajul nou montat, șoferul fiind sancționat.

6 comentarii

  • In UNIREA este unul care si parcheaza tirul in fata scolii acolo unde dimineata e ingreunata parcarea, vizibilitatea etc
   Ce sa vorbim de cel cu tuburile din beton care si le parcheaza pe domeniul public. Aici trebuie sa moara unul ca sa si mute tuburile si butoaile! Halal politie

   16
   1
 • Caramba….
  Această firmă mult cunoscută are un contract ridicat cu Occidentul/🇪🇺 și asemenea comportamente nu și le permite fiindcă ordinea/reglementările urbane care există nu-i compensează să le încalce , îi iese mai ieftin să plătească o platformă într-o stație autobuze decât să rămână fără talonul autocarului pentru o așa actitudine ca de altfel au platafome plătite în orașele EU iar orice au de transportat în interiorul localităților/orașelor le fac cu furgonete….
  Dar în cazul de față sunt la mine acasă și dacă vreau dansez pe masă!!! ….pe bani lui și răbdarea celorlalți face ce dorește mușchii lui.
  Când se vrea se vede iar când nu se vrea se vede și mai bine.
  Abracadabra 😃

  9
  12
 • Pe strada Petru Maior in zona podului Berariei asa zisii „sportivi” parcheaza si blocheaza o intreaga banda de circulatie in fiecare seara cand sunt meciuri pe terenul de fotbal amenajat peste cimitir.
  Chiar daca este indicator cu oprirea interzisa, burtosii parcheaza chiar si in interesectie, parcheaza chiar si pe pod in zona cu linie continua, iar cei care circula in zona sunt obligati sa isi pericliteze viata depasind in curba fara vizibilitate intreaga coloana de masini.
  La nici 100 de metrii exista 2 parcari cu locuri suficiente, dar nesimtitii parcheaza pe strada.
  De ce nu se aplica legea? De ce nu se aplica amenzi? De ce nu se ridica masinile parcate ilegal?
  Cine este administratorul acelui teren de fotbal si cum a obtinut autorizatie de constructie si functionare?

 • Bai fraților, mai completez și eu.. De parca politia nu știe, trotuarele din fata policlinicii str Gării? Nu se vad? Pasaj gara vis a vis de Someșana. Te calcă pe trotuar. Politia inexistenta. Cantemir dacă vrei sa te duci sa cumperi de la depozite sau de la Magazin Mere, pur și simplu te claxonează agresiv. Se circula pe trotuare printre pietoni. Poze voi posta pe Facebook poate se simte cineva. Trebuie sa suni la miliție și poate ai șansa să vină o mașină. Varza Bistrița… Scuze dar m am cam saturat de burtoși care i au salarii și nu fac nimic.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS