Actualitate

Autoritățile județene, pregătite de alegeri. Unde se așteaptă o prezență mai numeroasă

Instituția Prefectului Bistrița-Năsăud este pregătită pentru alegerile de duminică, i-a spus prefectul Ovidiu Frenț noului ministru de Interne – Ioan Marcel Vela, pe care l-a informat că se așteaptă ca, la două secţii de votare din Bistrița, să fie o prezenţă mai numeroasă.

Este vorba de secția la care este arondat Penitenciarul Bistriţa şi la cea unde este arondat Spitalul Judeţean de Urgență Bistrița.

Potrivit unui comunicat al Instituției Prefectului Bistrița-Năsăud, sub conducerea ministrului afacerilor interne, Ion Marcel Vela, a avut loc joi o ședință de lucru în sistem de videoconferință, având ca temă principală organizarea alegerilor pentru Președintele României.

La această videoconferință au participat prefectul Ovidiu Victor Frenț, subprefectul Ciprian Ceclan-Oprea și membrii Comisiei tehnice județene, pentru coordonarea activităților de organizare a alegerilor.

”Suntem la zi cu toate acțiunile prevăzute, atât conform graficului, cât şi calendarului prevăzute de hotărârea de guvern 630/2019 privind aprobarea Programului calendaristic pentru realizarea acțiunilor necesare pentru alegerea Președintelui României în 2019. Nu avem de raportat probleme deosebite, cele uzuale sunt gestionate suficient de bine, am terminat şi cu instruirea preşedinţilor, a locţiitorilor şi a operatorilor, am procesat şi buletinele de vot şi materialele destinate votării. Ne aşteptăm ca, la două secţii de vot, să fie o prezenţă mai numeroasă, cea la care este arondat Penitenciarul Bistriţa şi cea unde este arondat Spitalul Judeţean, dar suntem pregătiţi cu operatori de rezervă pentru a putea crea două linii de operare, pentru a nu încetini procesul electoral. Avem două contravenţii privind nerespectarea afişajului electoral și alte nouă sesizări în curs de cercetare”, a spus prefectul Ovidiu Victor Frenț.

La fiecare proces electoral se tipăresc mai multe buletine de vot decât numărul de alegători, surplusul reprezentând o marjă de siguranță.

Conform sursei citate, au fost instalate și puse în funcțiune toate sistemele informatice; au fost asigurate serviciile de telecomunicații speciale pentru biroul electoral central și pentru birourile electorale județene, dar și ale secțiilor de votare din străinătate; în toată această perioadă au fost evaluaţi şi instruiţi operatori de calculator, atât în ţară cât şi în străinătate.

Serviciul de Telecomunicaţii Speciale a furnizat Autorităţii Electorale Permanente o bază de date cu aproximativ 51.000 de operatori dintre care 8.400 de operatori au fost evaluaţi şi instruiţi în perioada august – octombrie; de asemenea au fost evaluaţi 7.300 de operatori de calculator în străinătate, în cursul zilei de astăzi şi mâine se desfășoară activităţile finale privind: predarea echipamentelor către operatori de caculator, predarea terminalelor informatelor mobile către preşedinţii secţiilor de votare concomitent cu organizarea secţiunilor de instruire, instruirea operatorilor de calculator de rezervă şi, de asemenea, instruiri ale membrilor operatori pentru secţiile de votare din străinătate.

https://www.facebook.com/PrefecturaBN/posts/2326146167514860?__xts__[0]=68.ARBNVNVtWEkarlZZDlsDO4svmdegf1os3pC4jK0plVlKTaKUIFbGLG0zdlEqcAoZOLyCsdMk35-ZkKEe4izVv2AfAZMqD3m5bVUeSI9JmW448rx4oEj948aFsjw53ljICkeOphMo-T5cqCKD-MPCbJkAigaGcBQPYY4zBk1y-LvVaP0F8w-AodhT4nspB41FLn5Ia9UE-Zjry6mWKQZl2stYZN31KjKMv55RrKN_lo9E8zGPb56xVSCRPxMeOW6G3nAaCh5FjdCCYFDXNMhFz2IQhY53c8BnKJUHxWjo1iFGvIjc0TvJ7WqXShgF2vHeQHXxwUSARNfhwyRwtD83A2GJyw&__tn__=-R

22 comentarii

 • Din minunatiile veoricai ( Samuraica ). scopul pesedeului este sa castige alegerile de anul trecut .O sa-mi fie rau dor de tine minune a politicii romanesti. Tu vi de nicaieri si pleci spre nicaieri suflet ratacit si nauc !

  • Veveritz e domnul Balan. El mai posteaza cu veveritz, ecologistul, …
   Dancila e singurul candidat care nu a avut si nici nu nici probleme penale si nici nu planeaza suspiciuni asupra ei, nici macar la nivel de zvon. Asa ca cei care vor neaparat oameni cinstiti in fruntea tarii nu prea au de ales si vor fi nevoiti sa o voteze pe ea.
   Ea nici nu a calcat pe cadavre si nici nu a ras niciodata ca „era sa moara ala”.
   Ea nu a luat niciodata in calcul ca ar trebui sa moara oameni ca sa isi poata rezolva ea ceva.
   Nu cred ca se irita si nici nu se enerveaza daca o intreaba cineva despre locuinta, nu cred ca rade ca proasta si sa zica ironic ca e din meditatii si nici nu cred ca zice ca „e din munca cinstita”, dupa care sa o bufneasca rasul.
   Nici nu cred ca ar arunca vreodata paltonul daca cei de langa ea nu au fost pe faza sai-l ia.
   Daca ar fi avut chiar si cea mai mica pata, ar fi aparut deja. Asta ii scoate din minti pe papusari, ca nu au cu ce sa o constranga.
   In ce priveste IQ-ul, eu cred ca e mult peste cel al lui Werner. Lui Werner i se iarta orice gafa pe motivul ca e neamt, de parca ar fi trait izolat intr-o comunitate germana, de parca cu distinsa doamna Carmen ar fi vorbit numai in germana toata viata, de parca toate studiile le-ar fi facut numai in germana, de parca ar fi predat fizica numai in germana, de parca ar fi fost Inspector Scolar General numai peste scoli cu predare in limba germana, de parca ar fi dat meditatii numai in germana, de parca ar fi fost primar intr-o localitate in care romanii sunt minoritaei. Atat respect a avut el pentru romani si pentru Romania, ca nici macar limba nu s-a sinchisit sa o invete, dupa ce tara asta i-a dat to, l-a facut milionar si l-a pus si in fruntea ei. Eu cred si sper ca nu mai tine prosteala, multi romani s-au prins ca mutul chiar e retardat. Sunt tigani din secuime care vorbesc romana mult mai bine decat el si nici nu silabisesc, chiar daca nu au nici studii.
   In turul 2 Werner nu o sa mai poata fenta dezbaterile si va fi umilit de catre Dancila.
   S-ar putea ca pana si in NK se simuleaza dezbateri cand Kim Jong Un este reales.
   Nu mai zic de Rusia, ca acolo chiar sunt dezbateri la care participa si jurnalisti straini.
   Eu nu intelg ce sustinatori are mutul, ca nu ii intereseaza niciun bilant, nu ii intereseza niciun interviu cu idolul lor, nu ii intereseaza sa il vada in dezbateri. Daca tot il vad superior fata de ceilalti, nu inteleg de ce nu vor sa il vada in dezbateri ca sa isi poata etala „superioritatea” si sa ii umileasca pe ceilalti cu „genialitatea” lui. =))

  • Alan dala… eu nu zic ca Werner e ceva stralucit… dar daca tu o compari pe „duamna Veorica” cu el incep sa cred despre tine ca nivelul tau de inteligenta este apropiat de al dansei. Defapt, nu am treaba cu PSD, au si ei oameni capabili si mai putin capabili, ca toate partidele de altfel, dar Veorica e la nivelul lui Stefanescu, Iordache, Mitraliera, adica aia ultimii din partid ca IQ… pacat ca un partid ca PSD s a axat pe niste inculti, tupeisti, profitori care sa ii reprezinte… eu unul cred ca puteau mai mult.

  • Uimeste-ma cu ce e mai destept mutul decat Dancila. Uita-te un pic la aparitiile lui din 2014 si pe urma mai discutam.
   Nici mie Dancila nu mi se pare potrivita de presedinte, dar in comparatie cu mutul retardat, Dancila e o lumina si e un om viu, nu un robot .. ruginit.
   Nu mai zic despre problemele pe care le are cu legea si zecile de dosare penale care i-au fost inchise la foc automat la Albalux.
   Voua vi se pare ceva deosebit numai pentru faptul ca nu se poate apropia nimeni de el, nu il poate intreba nimeni nimic, asta dandu-va sentimentul ca e foarte puternic. La asta se adauga preferinta lui pentru lux: vacante de lux, hoteluri de lux, avioane private si alte excese, ceea ce pe voi va fascineaza, cum va fascineaza si pe instagram daca vedeti tipi sau tipe care etaleaza luxul. Nu zic ca e specifica romanilor, asta vazandu-se si din numarul de followers pe care ii au toti cei de genul.
   Deci uimeste-ma la ce exceleaza Werner, in afara de minciuni, meditatii, acte false, vacante de lux si avioane private!
   Nu mai zic despre discursul lui vintage, spunand de fiecare data ca vrea sa distruga PSD-ul si sa il desfiinteze.
   Cum ti s-ar fi parut sa fi avut Iliescu un astfel de discurs? La fiecare iesire sa fi spus ca vrea ca penelistii si taranistii sa intre in puscarie, ca vrea sa defiinteze cele doua partide?
   Uita-te si la Orban (premierul roman) ce dezacorduri face, ca Dancila incepe sa para ca face o magie cu cuvintele. Nu mai zic ca e depasit si vorbeste numai aiureli.
   Daca vrei putem sa comparam discursuri ale lui Orban (din Romania) si ale lui Dancila. Tu cauti gafe la Dancila si eu caut gafe la Orban (din Romania), sa vedem care gaseste mai multe.

  • O decizie foarte bună. Bravo.
   Aer curat și mai puține mașini pe șosele. Mai mulți bani la buget!
   Taxa asta este o nimica toată, față de ce TAXE de înmatriculare sunt mai la nord de Germania. Acolo plătești 100-150% taxă de înmatriculare.
   Aproape toți circulă cu Skoda CiyGo, Toyota Aygo, Opel Karl, Hynday i10 pentru că nu își permit un BMW, Audi, Mercedes care costă 100.000 € fin cauza taxelor de înmatriculare.

  • Instalat de doua zile si deja avem o taxa noua. Urmeaza si altele si mai mult ca sigur o crestere a TVA-ului. Asta pe langa concedierile din sectorul public astea mascate sub forma „pilele PSD” plus eliminarea salarului minim. Deci adio pensii si salarii marite! Bine ai venit austeritate!

  • Rabinule, ai vazut ce nervosi sunt si cum se rastesc la cei care le pun intrebari? Deja se simt stapani daca au si guwernul lor.
   Pana si nimicul de WCerdea, finul lui Werner, s-a luat de Halep si a certat-o si a zis ca e pesedista, dar totusi a zis ca o iarta si ca o compatimeste, deci tot e om d treaba daca o si iarta si o si compatimeste. =))
   Astia-s deja pe aratura rau de tot.
   Finul lui Iohannis e un ilustru necunoscut antrenor de tenis. L-a antrenat pe Werner, iar din banii castigati a cumparat doua case in Palm Beach, Florida, USA. Deci putem spune ca e un om de succes, daca pe la 30 de ani, dupa o cariera confidentiala, neauzind nimeni despre el si necastigand nici macar „Turneul de tenis pe sate” din judetul Sibiu, doar pe antrenamente de tenis din Sibiu si-a cumparat doua case in Palm Beach, acolo unde Iohannis isi facea vacantele in fiecare an, pana sa ajunga presedinte. Pe urma s-a dus in locuri mai de lux si hoteluri de lux, pe banii prostilor. Sigur ca nimeni nu suspecteaza ca ar fi casele lui Iohannis, numai coruptii si penalii se gandesc la asta. =))

   Duminica votam schimbarea!

   Dancila e singurul candidat fara probleme penale si fara nici cea mai mica suspiciune sau zvon ca ar fi comis vreeo furaciune sau ilegalitate.

   Werner are mai multe dosare decat Nutzu Camataru. =))

   Fara penali in fruntea statului!

 • Alan- Dala este Raul Adrian si gandeste fix ca Veorica samuraica adica cel mai prost prim ministru din istoria Romaniei si decand aceasta tara figureaza sub numele acesta. El este unul din cetatenii care pune botul la ineptii si magarii lansate de politruci. Este sustinatorul incompetentilor.

  • Sa muriti dumneavoastra, domnule Balan? (aceasta este varianta civilizata a expresiei: „Sa mori tu?”) =))
   Eu nu-mi permit sa nu va respect, ca stiu ca aveti origini sanatoase si ati fost si destul ascultator-scriitor.
   Cand auzeati la radio „stimati ascultatori”, intotdeuna tresareati. =))

  • @Postac

   Da, vad ca tu ai mancat gramatica pe paine. =)) Ti-a zis tac’tu: „Baiete, sa mânci cartea, ca sa nu ajungi vidanjor ca mine!” si tu chiar ai mancat-o, la propriu. =))
   Dupa ce nu o sa mai primesc bani de la PSD o sa ma reorientez si poate ma bag la PNL sau la USR. Crezi ca ei nu au nevoie de un postac dedicat? =)) E economie de piata, asa ca ma reorientez.
   Cred ca ar fi vrut pesedistii sa ma cunoasca sa imi faca macar o cinste, la cata postaceala am facut pentru ei.

 • Normal ca prezenta cea mai ridicata este la Penitenciare. Acolo este zona din care pesedeuu va avea cele mai multe voturi. Penal la penal trage . Penali, din toata Romania Uniti-va !

  • atentie !!!!!!!!!!!! Werner Iohannis are vreo 9 dosare penale!!!!! dupa ce isi pierde imunitatea(la care a promis din prima zi, acum 5 ani ca renunta ::))))), dar a mintit), Barna tocmai intra pe turnanta, Grinda este clar un mincinos patentat………… atentie mare….Fara penal psd in fruntea statului, dar cu penali PNL ??? zau asa…..

  • Si distinsa doamna Carmen are dosar penal, de mergea noaptea ca hotii la audieri, cu batic pe cap si pe usa din spate. Astia doi o sa intre la puscarie la pachet.

   Pe hotii astia vor penelistii sa ii mai punem 5 ani sa huzureasca prin vacante de lux si sa arunce cu paltoanele. =))

 • Puscarias ;, votati Veorica Dancila ca sa castige Psd alegerile din anul trecut. Asta isi doreste marea candidata la functia suprema. Asa a grait bat-o norocul chiar gurita ei.

 • Dancila e cea mai nepenala si cea mai cinstita dintre candidati. De ce sa alegem un penal daca avem si optiunea de a alege un om cinstit? Nu va mai intereseaza „fara penali”? A fost numai gargara si prosteala?

 • Ba să ne mai gândim și sa votam oameni care se tem de Dumnezeu și susțin familia tradițională nu pe cei care au fost preș și susțin toate prostiile din Europa

 • no, stai incet…ca acusica vin prietewnii PNL-isti cu epoca lor!!!!!!!!!! bagati taxe pe paine, fara subventii la gaze, la curent…….. foarte bine, sa vedem ce salarii o sa va dea electoratul PNL, adica patronii acestia care se tin PNL-isti si evzazioneza cat cuprinde……..

 • Dânsa (moldovenii spun dânsa și caprei, dar să nu vă gândiți la asta) e unde din puținele femei ce-ar putea fi acuzată de viol.
  Și încă ”cu premeditare” și continuat.
  Deci e penală.
  Violează zilnic limba română.

  • Arata-mi un candidat, in afara de Diaconu, care nu schilodeste limba romana. Da-mi un exemlu si eu ti-l demontez imediat. Si la Barna am auzit o gramada de dezacorduri, chiar si in ultimle clipuri.
   Nu mai zic ca si Orban (din Romania) si de cabinetul ui, ca ei sunt de cascadorii rasului. Ministrul sanatatii zicea ca „menegiuieste”. =))
   Singura diferenta e ca voi pe ale lui Dancila le scoateti in evidenta, iar pe ale celorlalti nici nu le vedeti.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS