Actualitate

Autoturism furat în Franţa, găsit la Bistriţa

Totodată, o femeie de 44 de ani din Maieru, dispărută de la domiciliu şi dată în urmările la nivel naţional, a fost găsită în pădure, în viaţă.

În 2 decembrie, poliţiştii au identificat pe raza municipiului Bistriţa un autoturism marca Volkswagen condus de C. O. de 63 ani din Beclean care figurează ca sustras din Franţa, din data de 15 octombrie.

În cauză s-a întocmit dosar penal iar cercetările continuă în vederea clarificării situaţiei juridice a autoturismului, informează IPJ BN.

De asemenea, în 4 decembrie, la ora 10.15, poliţiştii au fost sesizaţi de B. I. din Maieru că în timp ce se afla cu oile la păscut în locul numit ,,Runc” , a găsit căzută în pădure o persoană de sex feminin, conştientă.

Echipa deplasată la faţa locului a identificat-o pe H. V. de 44 ani, din Maieru, care era dispărută de la domiciliu din 27 noiembrie, fiind dată în urmărire la nivel naţional.

Fiind într-o zonă greu accesibilă autovehiculelor, femeia a fost transportată cu targa şi ulterior a fost preluată de un echipaj medical către Spitalul din Năsăud pentru efectuarea investigaţiilor medicale.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.