Actualitate

Avansează lucrările de reabilitare a grădiniței și creșei nr. 3 din Bistrița

Reabilitarea grădiniței și creșei de pe Aleea Plăieșului din Bistrița printr-un proiect cu fonduri europene derulat de municipalitate este tot mai aproape de finalizare.

Lucrările din șantier au înaintat vizibil la obiectivul de investiții cu finanțare europeană pentru reabilitarea și modernizarea Grădiniței cu Program Prelungit nr. 3 și a Creșei nr. 3 de pe Aleea Plăieșului, spune primarul Ioan Turc, care a făcut o vizită în teren.

În prezent, aici se realizează finisajele interioare și se montează scara exterioară metalică pentru evacuare, dar se lucrează și la împrejmuirea perimetrului. Se fac intervenții pentru ignifugare și finisaje la mansardă, are loc montarea învelitorii din tablă, totodată fiind date și comenzile finale pentru dotarea cu mobilier, respectând modificările solicitate de beneficiar.

Finanțarea proiectului este asigurată prin Programul Operațional Regional 2014-2020, iar valoarea totală a investiției este de 7.357.363,13 lei, din care contribuția municipalității este de 2%.

3 comentarii

 • Clădirea mi se pare improprie pt a fi folosită ca și Grădiniță.
  Este neprietenoasă, pare o clădire de birouri, , întunecată , cu ferestre mici, copiii o să stea cocoțați la etajul trei, închiși între patru pereți ca deținuții.
  Cei mici trebuie să fie afară, în aer liber, între castani, nuci, flori și la iarbă verde. Să aibă trotinete, să alerge, să se uite la albinuțe și la fluturi, Să exploreze natura.
  Să aibă cuști cu iepuri . Să privească câinele de lup al vecinului , să-și bage mâna prin gard să culeagă o corcodușă, tot de la vecin.
  O să stea la etajul trei pe un scaun. Asta vor face la școală.
  Rolul grădiniței este altul.

  Clădirea este improprie pt acest scop. Cine a proiectat-o?

  4
  1
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.