Actualitate Politică

”Avem de ales între două viziuni: europeană vs. asiatică”. Declarații PNL

(VIDEO) ”Prin ceea ce s-a întâmplat ieri, am înțeles cu toții că în 26 mai vom avea de ales între două viziuni: viziunea europeană a președintelui României și a PNL versus viziunea asiatică, de stepă, a PSD și a grupului dubios care îl conduce. Vom avea de ales între ceea ce s-a întâmplat la Sibiu, la summitul șefilor de state și de guverne, locul unde a fost stabilită agenda strategică a UE pentru următorii ani, și ceea ce s-a întâmplat la Iași, locul unde PSD a strâns pe caiet câteva mii de oameni, mulți cu stomacul gol, pentru a aplauda un infractor. Avem de ales între o Românie europeană și o Românie care alunecă spre practici specifice Belarus”, a declarat într-o conferință de presă președintele PNL Bistrița-Năsăud, Ioan Turc.

El a menționat că, auzindu-l pe președintele Consiliului European, Donald Tusk, spunând ”Pur şi simplu, m-am îndrăgostit de Sibiu. Toată Europa s-a îndrăgostit de dumneavoastră”, s-a gândit ”poate ca mulți dintre bistrițeni la condiția Bistriței, care face parte alături de Sibiu dintre cele șapte cetăți medievale ale Transilvaniei”: ”M-am gândit la ce evoluție a avut Sibiul și la Bistrița care, ghinion, vorba fostului primar al Sibiului, Klaus Iohannis, a fost condusă atâția amar de ani de PSD. Klaus Iohannis a dat direcțiile stratgice de dezvoltare ale orașului, astăzi Sibiul trăiește fără Klaus Iohannis și este capabil să organizeze un megaeveniment de importanță europeană. Spuneți-mi un oraș condus de către PSD care poate fi gazda unui astfel de eveniment, nu cred că există. În schimb, vă pot enumera multe orașe conduse de PNL care pot fi oricând gazda unor astfel de evenimente. Ne gândim și cum au absorbit fondurile europene Sibiu, Oradea, Arad și alte orașe și cum a făcut-o Bistrița, cum ne-am furat singuri pălăria cheltuind bani europeni pe proiecte adesea minore și pe investiții care arată ca și ruinele descoperite la Sarmizegetusa”.

Liderul PNL Bistrița-Năsăud, Ioan Turc, prim-vicepreședintele PNL BN, Stelian Dolha, secretarul general al PNL BN, consilierul județean Ovidiu Florean, și Florin Urîte au susținut o conferință de presă pe care o puteți urmări în continuare:

8 comentarii

 • Eu sunt indragostit si de doamna Firea si de doamna Pana . Mananc si plang, mananc cu sughituri. Tata tine in unghii, inima caprioarei si rarunchii. Mananc si plang !(LABIS- moartea caprioarei )

  • Mereți mă acasă! Vai mama voastră cu PNL-ul vostru cu tot! Vă spulberă Radu Moldovan si Cristi Niculae de pe fața pământului.
   De fapt cred că ieșiți pe trei în BN, după USR.

 • nu ati facut absolut nimic, nici voi nici colegii vostrii din opozitie. niciodata acest popor nu va progresa. romanului ii place sa ocoleasca, Sa insele si sa fure gandinduse doar la el. ceva trebuie schimbat dar cu romani care stau ca putorile in pat si se uita la andra si maruta ( ce modele….) si la stirile pro tv, nu prea se poate face nimic. schimbarea unei natiuni nu are loc decat prin unitate si mai apoi prin revolutie. asa ca dragi simpatizanti, pute astepta mult si bine. mergand la vot nu faceti decat sa oferiti acestor oameni si neamurilor lor posturi calde si bune.

 • Cei din estul salbatec se uita la Antena 3 si la Romania tv ,televiziuni aservite puterii actuale. Lasati Pro tv-ul in pace ca nu aici e buba. Suntem neam cu mare apetit la iinfractiuni de tot felul.Ma mir doar de intelectualii tarii care pot accepta asa ceva si o mai si sustin asemenea putere care isi face legi proprii.

 • Pardon, PNT l-a tradat pe Cuza! PNT a tras in tarani, in mineri , in Vasile Roaita, si in altii, la nimereala… in timp ce socialistii, comunistii, etc, se gandeau intens la bunastarea tarisoarei noastre …si noi , nu observam in ignoranta noastra… !

  • A domnu doctor deci recunosti ca hohănțolări au venit la putere tot după lucrături de 2 lei au făcut compromisuri la greu iar mai ieri ne chemai pe la picnic-uri să -i omagiem,apropo a-ti fost mai mult de 3?d-nul Bălan se numără de 2ori.

 • Tovarase Capitanul, poate mai rasfoiti putin Gramatica( stiinta liberala importanta) !Nu stiu cine este dl Balan din Clubul nostru! Daca nu ati fost la sarbatoarea noastra, ar trebui sa va abtineti de la comentarii… Cat priveste parerea dumneavoastra despre Casa Regala a Romaniei , aflati ca, nu ma intereseaza! MNPop

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS