Actualitate

Avertizare de ploi și vijelii

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis o atenționare de manifestări de instabilitate atmosferică (vânt, ploi torențiale, descărcări electrice, grindină) valabilă în perioada joi 15 august, ora 12.00 – vineri 16 august, ora 9.00.

Vor fi intervale cu instabilitate atmosferică: se vor semnala averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice și intensificări ale vântului.

În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 15… 20 l/mp și izolat 35 l/mp.

Prognoza meteo pentru Transilvania, până în 25 august: Vremea se va răci semnificativ, urmând ca în data de 17 august să nu se mai depășească 25 de grade. În intervalul 18-20 august vremea se va încălzi ușor de la o zi la alta, urmând a se înregistra în medie, în jur de 30 de grade, apoi va urma o răcorire treptată a vremii. Minimele vor scădea spre 12 grade în data de 18 august, pentru ca ulterior, în intervalul 19-21 august, să crească ușor spre 14 grade. După data de 21 august vremea se va răcori ușor. Probabilitatea de apariție a ploilor va fi ridicată în intervalul 14-17 august, apoi din nou după data de 20 august.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS