Actualitate

Avertizare de ploi și vijelii

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis o atenționare de manifestări de instabilitate atmosferică (vânt, ploi torențiale, descărcări electrice, grindină) valabilă în perioada joi 15 august, ora 12.00 – vineri 16 august, ora 9.00.

Vor fi intervale cu instabilitate atmosferică: se vor semnala averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice și intensificări ale vântului.

În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 15… 20 l/mp și izolat 35 l/mp.

Prognoza meteo pentru Transilvania, până în 25 august: Vremea se va răci semnificativ, urmând ca în data de 17 august să nu se mai depășească 25 de grade. În intervalul 18-20 august vremea se va încălzi ușor de la o zi la alta, urmând a se înregistra în medie, în jur de 30 de grade, apoi va urma o răcorire treptată a vremii. Minimele vor scădea spre 12 grade în data de 18 august, pentru ca ulterior, în intervalul 19-21 august, să crească ușor spre 14 grade. După data de 21 august vremea se va răcori ușor. Probabilitatea de apariție a ploilor va fi ridicată în intervalul 14-17 august, apoi din nou după data de 20 august.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.