Actualitate

Băncile de lângă bustul Regelui Mihai nu au fost vandalizate. Ne cerem scuze

Băncile de lângă bustul Regelui Mihai din parc nu au fost vandalizate, precum ne-a informat în mod eronat un cititor care ne-a trimis duminică poze la redacție.

Potrivit precizărilor făcute astăzi de purtătorul de cuvânt al Primăriei Bistrița, Mihai Ruști, lemnăria a fost ridicată de angajații Direcției de Servicii Publice pentru a fi înlocuită.

Timp Online își cere scuze pentru dezinformare. Și noi am fost dezinformați, la rândul nostru. În viitor, vom trata cu rezerve fiecare sesizare. Orice alte insinuări și speculații vehiculate de alte persoane sunt lipsite de orice temei, false și răuvoitoare.

5 comentarii

  • Sunteti o doamna corecta. Se vede si va apreciez. Aveti subiecte corecte, asta e cel mai important lucru. Imi pare rau ca restul presei, cu precadere la UNA, se cheama presa ca nu ar fi cazul dar afecteaza creierul si stima de sine, pentru oras, pentru cititori, care iau de buna orice stire fara sa gandeasca, fara sa primeasca argumente suficiente.
    Jos palaria, doamna!

  • Ma bucur sincer ca nu s-a adeverit stirea anterioara! De asemenea,sunt placut surprins sa constat ca, Primaria se ocupa serios de felul in care trebuie sa arate un asemenea Parc! Despre profesionalismul doamnei prof. Cristiana Sabau cred ca, nimeni nu ar trebui sa se indoiasca! Cu respect,MNPop

  • Eu ma bucur mult ca d-l Rusti mai poarta din cand in cand cuvantul…La un moment dat credeam ca s-a pensionat sau a dat cu piciorul acestui post. Sunt convins ca ar vrea si dansul sa „lucreze” mai mult , purtand cuvantul Primariei peste zari si tari dar nu prea incape. Altfel , cand eram la liceu iubita noastra profesoara de matematica Cordun Ioana (venita de la o manastire de maici , la momentul in care s-au inchis/desfiintat multe manastiri) ne-a spus o fraza , de tinut minte , pentru a scrie numarul „pi” (numar magic , reprezentand raportul dintre lungimea cercului si diametrul sau) cu 10 zecimale. Aceasta suna cam asa: „Dar e bine a se verifica lucrurile de foarte multe ori…” Daca numarul literelor fiecarui cuvant se transpun in cifre rezulta numarul celebrul numar al lui Arhimede 3,141282653…Desi nu existau telefoane inteligente , internet , Tv etc. , cu/prin care poti afla tot ce sta sau misca in lumea asta , oamenii nu erau prosti si isi foloseau mai mult mintea. „La buna vedere” si „La multi ani cu sanatate si bucurii in noul an”

  • Confirm personal ceea ce sustine primaria. Alerg zilnic prin parc si am observat oamenii primariei care demontau lemnaria de pe banci.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS