Actualitate Recomandări

Bani pentru Aqua Park, Aventura Park, Alpine Coaster

Conform programului de investiții al Primăriei Bistrița, anul acesta vor începe lucrările la complexul de agrement acvatic Aqua Park din Wonderland, 764.000 de lei fiind prevăzuți pentru proiectul tehnic și demararea execuției.

80.000 de lei sunt alocați pentru amenajări la pârtia de schi, iar 362.000 de lei pentru proiectul tehnic la obiectivul ”Drum de acces și utilități” în Wonderland, finanțat prin PNDL cu 26,7 milioane lei.


718.000 lei vor fi cheltuiți pentru o construcție care va adăposti utilajele aferente pârtiei și pentru una în care vor fi grupuri sanitare, iar 175.000 de lei pentru fazele de proiectare necesare amenajării unui parc în Wonderland.

Cu 2,7 milioane lei se vor realiza fazele de proiectare și va începe execuția la instalația tip Alpine Coaster pe amplasamentul pârtiei din Wonderland, pentru activități pe timp de vară. Investiția a fost prevăzută și în bugetul anului trecut, însă nu s-a realizat.

98.000 de lei sunt pentru Aventura Park, iar 20.000 de lei pentru două panouri de cățărare. Anii trecuți, primarul Bistriței vorbea despre posibilitatea amenajării unui parc de aventură în Pădurea Schulerwald.

10 comentarii

 • Foarte frumos! Orașul e praf, drumurile nu mai zic. Canalizare si apa in localitățile componente nu exista dar facem Aqua park. E perfect! Continuați tot asa dle. Primar si compania. Rușine sa va fie! Va bateți joc de banii bistrițenilor si nu înțelegeți care sunt prioritățile unui oraș european.

 • Lasa sa faca foarte bn nu tot sa mergem la Mures sau Figa sau Felix trebuie si la Bistrita.Strazile in fiecare an se strica si tot se repara.Trebuie sa ducem si copiii in wechend undeva .nu mai fiti carcotasi ca babele

  • Jini esti cu gandirea la pamant. Ai cumva tractor de nu te intereseaza strazile orasului care arata mediocru???? Vrei lingispir si tu iti rupi masina in oras.

 • Cum atragi investitori?
  Peneleu’ si usereu’ zic ca ii atragi si ii pastrezi daca scazi salariul minim cat mai mult.
  Ce le spui investitorilor cand te interaba daca gasesc forta de munca? Le zici ca-si pot aduce din Serbia si din Moldova?

 • Nu inteleg de ce trebuie sa faca administratia locuri de divertisment ? Nu mediul privat ar trebui sa se ocupe cu astea ? Proiecte gandite pentru comisioane si infrastructura e praf

 • Aceste subiecte cu ce se vor face vin ca o invitatie la calm a populatiei dupa cele intamplate cu partia lui cretu si dupa plecarea lui cu masina de serviciu in concediu la ski in Alpi. Penibila situatie. Pai daca primarul vrea sa skieze in conditii elegante noua de ce ne face o partie asa ca la prosti??? Si noi avem dreptul la conditii decente de viata in acest oras. Noi nu avem strazi asfaltate, iluminate, strazile orasului arata graznic, lucrari de proasta calitate. Ne zbatem zilnic in aceasta incultura a administratiei locale. Ne prierdem timpul si bani datorita voua.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS