Actualitate

Bani aruncaţi pe Apa Sâmbetei! Investiţiile în reţelele de apă, valabilitate de un sezon

Strada Subcetate din Bistriţa va fi spartă din nou duminică, zi în care o parte dintre locatari vor rămâne fără apă. O defecţiune la reţeaua de apă face ca traficul între strada Zefirului şi Drumul Cetăţii să fie blocat o jumătate de zi. Se întâmplă după o vară în care s-a lucrat cât se poate de prost.

„Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier informează că duminică, 14 septembrie a.c., între orele 09:00-16:00, în municipiul Bistriţa, circulaţia rutieră pe strada Subcetate va fi blocată, pe porţiunea dintre Strada Drumul Cetăţii şi Strada Zefirului, pentru remedierea unei avarii apărute la reţeaua de apă potabilă”, se arată într-un comunicat al Poliţiei.

În aceeaşi zi, între orele 10:00 – 15:00, anunţă Aquabis, se va sista parţial furnizarea apei reci în localitatea Bistriţa pe strada Subcetate pentru remedierea unei defecţiuni apărute pe reţeaua de distribuţie a apei potabile.

Fiirma Serbis, câştigătoarea unui contract de milioane de euro de la CJ pentru reabilitarea reţelelor de apă, şi-a bătut efectiv joc de locatarii străzii Subcetate, aşa cum Timp Online a scris deja aici.

O altă dovadă a modului neprofesionist în care s-a lucrat este aceea că firma Record, care are sediul pe această stradă, nu a fost racordată la noile conducte de canalizare aşa încât, după ce s-a turnat asfalt, acesta a fost spart din nou.

Pentru reabilitarea şi extinderea conductelor de transport şi aducţiuni apă potabilă în sistemul zonal de alimentare cu apă Bistriţa, CJ a alocat firmei Serbis 27,6 milioane lei.

2 comentarii

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.