Actualitate Recomandări

Banii adunaţi din vânzarea brăduţilor au ajuns la îndoliata familie Petruţ

(FOTO) Adriana Petruţ, mama celor patru copii morţi în accidentul de tren de la Viişoara, a primit, vineri, banii adunaţi la ediţia din acest an a „Paradei brăduţilor pentru vise împlinite!”, mai precis, 9350 de lei şi 200 de euro. Banii i-au fost înmânaţi, printr-un act de donaţie, chiar la sediul Promp Communication de reprezentanţii firmei condusă de Gabriela Montoiu, cea care a organizat evenimentul pentru al şaptea an consecutiv. Emoţionată, femeia a relatat că a visat-o pe fiica mai mare, Lavinia, care îi spunea că o ajută şi anul acesta, de sărbători, să pregătească masa şi cadourile pentru toţi cei nouă fraţi.

Convinsă că fiica ei o păzeşte de undeva, de sus, şi că o ajută să se descurce pe mai departe şi să fie o mamă bună pentru ceilalţi copii, Adriana Petruţ i-a mulţumit Gabrielei Montoiu şi echipei ei pentru efortul pe care l-au făcut ca să aducă familiei ei un dram de bucurie. A relatat apoi că Lavinia şi Darius – cei mai mari dintre copiii ei – mereu au ajutat-o să-i crească şi pe ceilalţi şapte mai mici, iar de sărbători obişnuiau să-şi împartă banii la numărul membrilor de familie pentru ca nimănui să nu-i lipsească nimic. Mama lor a decorat bradul l-a decorat cu fotografiile lor ca să îi simtă acasă şi de acest Crăciun.

„Miercuri, 20 decembrie 2017, s-a confirmat din nou că emoția din săptămâna Crăciunului creează generozitate și aduce zâmbete.

Într-o atmosferă de poveste și alături de cei prezenți în seara zilei de miercuri, părinți, copii, antreprenori, au fost licitați 17 brăduți, dintr-un total de 19, iar doi au fost donați. Acestor doi brăduți s-au alăturat alți patru, pe care cei care au licitat, au dorit să îi doneze. Acești brăduți au ajuns, astăzi, în casele a șase familii cu copii, care au revenit de curând în blocul de pe Arțarilor, care a suferit o explozie în luna octombrie a anului trecut.

În urma licitației celor 17 brăduți, s-a obținut suma de 200 Euro și 9350 lei.

Resursele obținute în urma evenimentului vor fi oferite familiei Petruț din Bistrița, care a pierdut anul acesta patru din cei nouă copii într-un cumplit accident rutier. Reamintim faptul că familia mai are 5 copii, de 3, 7, 10, 12, respectiv 18 ani. Până de curând au locuit în blocurile sociale din Viișoara, dar după accident au simțit nevoia de a se îndepărta de locul care a dus la pierderea celor patru copii mai mari. Acum locuiesc în chirie într-un apartament din oraș.

Alături de noi, au împlinit vise și la cea de-a 7-a ediție a evenimentului caritabil Parada Brăduților pentru Vise Împlinite: Asociația Națională a Antreprenorilor, Grădinița Trenulețul Veseliei,  Păstrăvăria Rin, Produs în Bistrița-Năsăud, Florăria Casa cu Flori Corilius, Ștefania Borodi, Cristina Cofiserie, Copacul de Cafea, Asociația OM, Cămara bunicii, Shevalet, Cheers All Stars, Liana Nășcuțiu, Bogdan Miholca, Oana Mathe, Nicmar Danci, Asociația Aripi de Copil, Scenica, Tourmont King, Ovidiu Grovu Fotografii din Suflet, Lifevision Films, Lilu Maison, Radio Transilvania, Bistrițeanul, Timponline, Răsunetul, Mesagerul, Observator BN, Ziar de Bistrița, Gazeta de Bistrița, Bistrița Express, Observator.tv. Sărbători fericite!”, a transmis Agenţia Promp Communication printr-un comunicat.

Despre tragedia acestei familii, Timp Online a scris AICI şi AICI. 

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.