Social

Un bărbat accidentat în pădure a murit. În sprijinul său fusese trimis elicopterul SMURD

Un bărbat de circa 60 de ani a suferit un accident într-o pădure de pe raza localității Bichigiu, comuna Telciu: o bucată de lemn a căzut peste el. Pentru a interveni în sprijinul său, la fața locului într-o zonă greu accesibilă au fost trimise echipaje SAJ, Salvamont, ISU și SVSU.

Echipajele au parcurs ultima parte a traseului pe jos, zona fiind impracticabilă autospecialelor de intervenție, inclusiv pentru ATV-uri sau mașini de teren de la SVSU.

Concomitent, a fost trimis elicopterul SMURD să preia victima din apropierea locului accidentului, cu ajutorul troliului din dotare.

Echipajele de intervenție terestre și aerian au ajuns la persoana inconștientă, fiind începute manebrele de resuscitare. Din păcate, organismul bărbatului nu a răspuns, astfel că echipajele medicale au fost nevoite să declare decesul, informează ISU Bistrița.

Foto: arhivă

2 comentarii

    • Întrebare de idioți !poti lucra și legal și corect in padur exact ca și in alte domeni…o tira de bolnavi văd ca tot ce e in pădure e HOT …,găsește sa comentezi la ce te pricepi si ești sigur ….nu mai acuzați si va dați cu parerea

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.