Actualitate

Bărbat cercetat penal fiindcă a furat zece dale de beton de pe un drum județean ca să și le pună în cotețul de porci

Un bărbat dintr-un sat bistrițean este cercetat penal pentru furt calificat după ce a furat zece dale de beton de pe un drum județean ca să și le pună în cotețul de porci.

Agentul șef principal Viluț Scridonesei, șeful Postului de Poliție Miceștii de Câmpie, a declarat, marți,  că Florin M. (29 de ani) a fost prins de polițiști luni cu dalele în căruță după o urmărire ca în filme pe un câmp.

Potrivit sursei citate, bărbatul, originar din satul Visuia, este agricultor de profesie și s-a gândit că nu i-ar strica niște dale din beton cu care este amenajat șantul de lângă drum, așa că a desprins în total zece.

„DJ 162 este asfaltat între Visuia și Miceștii de Câmpie. Prin anii 90 a fost asfaltat, tot atunci s-au amenajat și șanțurile laterale cu dale din beton. Nu-s greu de desprins. Dacă iei una, le scoți ușor și pe celelalte. Așa a făcut și Florin M. Le-a încărcat în căruță ca să-și betoneze cotețul de porci și, când a văzut mașina noastră, a postului de poliție, a luat-o cu căruța pe câmp. Văzând că-l urmărim, a abandonat-o și s-a ascuns”, a declarat Scridonesei.

Potrivit sursei citate, bărbatul a fost prins de polițiști care i-au întocmit dosar penal pentru furt calificat.

„Am recuperat toate dalele și le vom pune înapoi. Pe el îl cercetăm penal pentru furt calificat”, a declarat el.

Foto: arhivă

Etichete

1 comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS