Actualitate

Bărbat de 70 de ani, în arestul IPJ Bistrița-Năsăud pentru 30 de zile. Ce a făcut

În 8 mai, polițiștii au fost sesizați de către personal din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Bistrița-Năsăud cu privire la faptul că au preluat și acordat îngrijiri medicale unei femei, posibil victimă a unei agresiuni. Femeia în cauză, în vârstă de 60 de ani, a refuzat să dea detalii cu privire la cele întâmplate.

În urma investigațiilor, polițiștii au constatat că în perioada 6-8 mai, în locuința sa din Teaca, femeia a fost agresată în repetate rânduri de către concubinul ei, în vârstă de 70 de ani.

În urma probelor administrate, în seara de 8 mai bărbatul de 70 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, fiind dus în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud. Totodată, împotriva lui, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu.

Agresorul a fost prezentat în data de 9 mai judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Bistrița, care a dispus arestarea preventivă, pentru 30 de zile a acestuia, informează Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Astfel, bărbatul cercetat pentru violență în familie și reținut de polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița rămâne în arestul IPJ Bistrița-Năsăud pentru următoarele 30 de zile.

Polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița continuă cercetările în cadrul dosarului penal, urmând ca la finalizarea acestora să fie formulată propunere legală, prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Bistrița.

Etichete

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.