Actualitate

Bărbat din Maieru, în stare gravă la spital după ce a fost rănit cu un cutter. Agresorii, reținuți

ACTUALIZARE Polițiștii au identificat și prins un tânăr de 22 ani din Sângeorz-Băi, bănuit că a agresat un bărbat din Maieru, provocându-i răni grave. Ulterior, polițiștii au stabilit că în acest caz de agresiune a mai fost implicat un tânăr, din Sângeorz-Băi.

”În urma extinderii cercetărilor în cazul agresiunii de la Maieru, polițiștii au stabilit faptul că tânărul de 22 de ani împreună cu un altul de 26 de ani din Sângeorz-Băi l-ar fi agresat pe bărbatul de 29 de ani din Maieru. Față de cei doi a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, iar cercetările sunt continuate pentru infracțiunea de vătămare corporală, sub supravegherea Parchetulului de pe lângă Judecătoria Năsăud”, a precizat Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud

În noaptea de 22/23 aprilie, Poliția a fost sesizată prin apelarea numărului unic de urgență 112 că în apropierea unui local din Maieru se află un bărbat de 29 ani din localitate, care ar fi fost agresat fizic, cu răni în zona abdomenului.

”La scurt timp de la sesizare, în urma investigațiilor efectuate, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sângeorz-Băi au identificat și prins un tânăr de 22 ani din Sângeorz-Băi, bănuit de comiterea faptei. Astfel, s-a stabilit că în noaptea de 22/23 aprilie, între cei doi tineri ar fi izbucnit un conflict spontan în timp ce se aflau într-un local de pe raza localității Maieru, în urma căruia tânărul de 22 ani l-ar fi rănit cu un cutter în zona abdomenului pe cel de 29 ani, după care ar fi plecat de la fața locului. Polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, informează Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Spitalul Județean de Urgență Bistrița a precizat că ”bărbatul în vârstă de 29 de ani din Maieru a ajuns azi-noapte la Unitatea de Primiri Urgențe în stare gravă, cu o plagă penetrantă perforantă toracică, în șoc hipovolemic și cu insuficiență respiratorie, a fost supus intervenției chirurgicale. A rămas internat în Secția Antestezie-Terapie Intensivă, fiind conștient, stabil hemodinamic și respirator și se află sub atenta supraveghere a medicilor”.

1 comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS