Actualitate

Bărbat din Maieru, arestat după ce tăiat-o cu un cutter, la Rodna, pe fosta concubină

Un tânăr de 28 de ani din Maieru a fost reţinut pentru 24 de ore şi apoi arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile după ce, pe fondul geloziei excesive, i-a provocat leziuni cu un cutter fostei sale concubine, în vârstă de 26 de ani, tot din Maieru, aceasta fiind internată de urgenţă la spitalul din Năsăud.

”La data de 27 august a.c., poliţiştii au fost sesizaţi prin serviciul unic de apeluri de urgenţă 112 cu privire la faptul că pe raza localităţii Rodna, în incinta unui local public, o femeie a fost agresată fizic de către un bărbat.Din primele verificări efectuate la faţa locului s-a constatat că pe fondul geloziei excesive, un tânăr, în vârstă de 28 de ani, din localitatea Maieru, i-ar fi aplicat fostei sale concubine, în vârstă de 26 de ani, tot din Maieru, lovituri cu un obiect tăietor, tip cutter, provocându-i leziuni corporale traumatice, care au necesitat internarea în regim de urgenţă a victimei, aceasta fiind transportată de către un echipaj SMURD la Spitalul Orăşenesc Năsăud în vederea acordării îngrijirilor medicale necesare. Leziunile provocate nu au fost de natură să pună în pericol viaţa victimei, necesitând pentru vindecare un număr de 16-18 zile de îngrijiri medicale”, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud.

În urma investigaţiilor efectuate, tânărul a fost depistat ulterior de către poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Sîngeorz-Băi pe raza localităţii Maieru.

”Faţă de tânărul în vârstă de 28 de ani s-a emis ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore de către procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud. Acesta urmează a fi prezentat Tribunalului Bistriţa-Năsăud cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile”, a precizat IPJ.

Serviciul de Investigaţii Criminale continuă cercetările, sub coordonarea procurorului criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud.

ACTUALIZARE

”Faţă de tânărul în vârstă de 28 de ani bănuit că la data de 27 august a.c. i-ar fi aplicat fostei sale concubine mai multe lovituri cu un obiect tăietor, tip cutter, provocându-i leziuni traumatice, necesitând pentru vindecare un număr de 16-18 zile de îngrijiri medicale, s-a emis mandat de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile, de către Tribunalul Bistriţa-Năsăud”, a anunţat IPJ.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS