Actualitate

Bărbat lovit de tren la Coldău, în stare gravă la spital

Un echipaj de prim ajutor SMURD și echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD au intervenit miercuri seară la Coldău, unde un bărbat a fost lovit de tren.

Acesta a fost găsit inconștient cu respirație, a fost intubat și transportat la UPU SMURD Bistrița pentru continuarea îngrijirilor medicale de specialitate, informează ISU Bistrița-Năsăud.

Polițiștii Postului de Poliție Transporturi Beclean pe Someș, în urma primelor verificări efectuate, au stabilit faptul că, la kilometrul CFR 19+900 metri, un bărbat de 42 de ani din Coldău care s-ar fi aflat în gabaritul căii ferate, a fost accidentat de trenul Regio 10508 care circula pe relația Cluj-Napoca – Bistrița, a precizat Inspectoratul de Poliție Județean.

Cercetările în cauză sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, urmând a fi stabilite împrejurările exacte în care a avut loc evenimentul.

Trenul a acumulat o întârziere de aproximativ 38 de minute.

Spitalul Clinic Județean de Urgență Bistrița a menționat că starea bărbatului adus cu traumatisme la nivel craniocerebral, toracic și abdominal este foarte gravă. Pacientul a fost supus unei intervenții chirurgicale și în prezent este internat în Secția ATI, fiind instabil hemodinamic și ventilat mecanic.

Etichete

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS