Social

Bărbat rănit după ce s-a răsturnat cu tractorul

Un echipaj de descarcerare si echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD au intervenit între localitățile Teaca și Soimuș, unde un tractor s-a răsturnat iar un bărbat a rămas prins sub autovehicul.

Bărbatul în vârstă de 40 de ani a fost scos de sub tractor înainte ca echipajul de descarcerare sa ajungă la locul solicitării.

Acesta a fost preluat de către echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD, stabilizat și transportat la UPU SMURD Bistrița pentru investigații medicale amănunțite și îngrijiri de specialitate.

Bărbatul, care prezenta un traumatism toraco-abdominal, a fost conștientă pe toată durata intervenției, informează ISU Bistrița-Năsăud.

„Astăzi, 28 iulie, a fost sesizat prin 112 faptul că în localitatea Șieu, o persoană a fost prinsă sub un tractor, fiind accidentată. La fața locului, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița au constatat faptul că un bărbat de 40 de ani, din localitate, care efectua activități agricole cu un tractor, în extravilanul localității, a pierdut controlul și s-a răsturnat. Bărbatul a fost preluat și transportat la spital. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate pentru vătămare corporală din culpă”, a precizat IPJ BN.

(Foto: ISU BN)

Etichete

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.