Barmani şi minori sancţionaţi pentru comercializare, respectiv consum de alcool

Holistic
Poliţiştii au verificat baruri şi discoteci din Bistriţa şi de pe Valea Bârgăului, într-o acţiune pe linia prevenirii faptelor cu violenţă în zona localurilor publice, dar şi pentru prevenirea şi combaterea consumului de alcool în rândul minorilor.

În noaptea de sâmbătă spre duminică a fost organizată pe raza municipiului Bistriţa o acţiune în sistem integrat pe linia prevenirii faptelor cu violenţă în zona localurilor publice, pentru prevenirea şi combaterea consumului de alcool în rândul minorilor, precum şi pentru prevenirea evenimentelor rutiere pe fondul consumului de alcool, informează IPJ BN.

La acţiune au participat poliţişti din cadrul Biroului de Investigaţii criminale, Biroului de Ordine publică, Biroului Rutier  şi grupa mobilă de jandarmi din cadrul I.J.J. Bistriţa-Năsăud.

Astfel, au fost verificate 8 localuri de pe raza municipiului, ocazie cu care 2 minori şi 2 barmani au fost sancţionaţi pentru consum şi comercializare de alcool minorilor, au fost aplicate 13 sancţiuni contravenţionale şi au fost ridicate în vederea suspendării 3 permise de conducere. Totodată,  au fost constatate 2 infracţiuni la regimul rutier  şi a fost ridicat un certificat de inmatriculare.

În aceeaşi noapte, poliţiştii au organizat o acţiune în sistem integrat pentru prevenirea faptelor cu violenţă si a evenimentelor rutiere, în zona Valea Bîrgăului. Astfel,  au fost verificate baruri şi discoteci pe raza localităţii, a fost instrui personalul de ordine şi pază, iar pentru neregulile constatate au fost aplicate 23 de sancţiuni contravenţionale (dintre care 10 pentru abateri la Legea nr. 61/1991)  şi a fost reţinut un permis de conducere.

Cristiana Sabău

A absolvit Universitatea "Babeş-Bolyai" Cluj-Napoca, Facultatea de Litere, secţia română-franceză. În 1996 a debutat în mass-media. A colaborat de-a lungul timpului cu mai multe instituţii de presă printre care Ziua, România Liberă, Europa FM, Radio 21,Radio România, Mediafax, NewsIn, Realitatea TV. În 2011, anul în care a fondat publicaţia Timp Online, a primit distincţia "Jurnalistul bunei guvernări", decernat de Asociaţia pentru o Românie Curată pentru investigaţia care a dus la demisia unui ministru din Guvernul României.
Cristiana Sabău

Google Ads-sub articol

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

  • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
  • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
  • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
  • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
  • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.