Social

Barurile din două comune din județ, închise de DSP până scade numărul de infectați

Activitatea localurilor din comuna din Șintereag a fost suspendată de Direcția de Sănătate Publică Bistrița-Năsăud, iar astăzi va fi luată o decizie similară în ce privește activitatea celor din comuna Cetate.

În ambele comune, incidența cazurilor de infectare cu noul coronavirus este mare, a declarat pentru Timp Online directorul Direcției de Sănătate Publică Bistrița-Năsăud, dr. Anca Andrițoiu.

”Încercăm să luăm măsurile pe plan local. Nici nu știu cum să le mai spunem oamenilor să respecte regulile și să se ferească. Ieri am fost obligați să suspendăm activitatea barurilor din Șintereag, iar azi vom lua o decizie similară pentru comuna Cetate”, a spus dr. Anca Andrițoiu.

Dacă rata infecţiilor cu noul coronavirus nu scade sub 1,5 la mia de locuitori, conform prevederilor legale, poate fi decisă suspendarea activităţii cu publicul a operatorilor economici care desfăşoară activităţi de preparare, comercializare şi consum al produselor alimentare şi/sau băuturilor alcoolice şi nealcoolice, de tipul restaurantelor şi cafenelelor, în interiorul clădirilor.

https://www.facebook.com/PrefecturaBN/posts/3115322388597230
Etichete

2 comentarii

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS