Actualitate

Beclean, capitala roboticii. 200 de tineri, la First Tech Challenge

Orașul Beclean este zilele acestea este capitala roboticii, aici desfășurându-se evenimentul ”First Tech Challenge”, ultima repetiție înaintea etapelor regionale și naționale ale echipelor de robotică.

”Să vezi peste 200 de tineri din toată România, reuniți în județul nostru, datorită pasiunii lor pentru robotică, este un semn că țara noastră are un viitor al minților istețe.

Mai mult, 7 din cele 24 de echipe prezente sunt de la noi din județ, iar Esentza Robotics, echipa de robotică a Colegiului Național „Petru Rareș” din Beclean, alături de Asociația Nație prin Educație, sunt organizatori.

Mulțumesc inspectorului general școlar Cristian Nicula că a inspirat atâția tineri, iar acum m-a adus aproape de ei. Felicitări vouă, tineri inventivi, muncitori și pasionați de domeniul viitorului care este atât de aproape. Mult succes în competițiile ce vor urma! De fiecare dată când veți avea nevoie de sprijinul meu, vă sunt alături. Meritați pe deplin. Dincolo de toate, voi sunteți modelele generației voastre”, a transmis prefectul Teofil Cioarbă.

1 comentariu

  • Evenimentul în sine este de apreciat. Dar din păcate mediatizarea lui este foarte slab gândită sau nu a fost bugetată. Inspectoratul Județean, chiar și Consiliul Județean ar fi putut să aloce un buget mai consistent pentru PR și să lase specialiștii să se ocupe de mediatizare, nu fosilele, pardon, pilele din instituțiile sale.

    5
    4
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.