Recomandări Social

Betonieră răsturnată la Sărata. Șoferul a rămas blocat în cabină

(FOTO-VIDEO) O betonieră s-a răsturnat pe DJ 154 la Sărata, şoferul rămânând blocat în cabină. Bărbatul de 59 de ani a fost scos de echipele de descarcerare ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud şi ulterior transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistrița.

  

Pe lângă două echipaje de descarcerare, la locul accidentului a fost trimis și un echipaj de prim ajutor ISU-SMURD.

Șoferul a suferit un traumatism cranio-facial, are fractură la umărul drept şi multiple excoriaţii şi plăgi la nivelul feţei şi membrelor superioare.

 

Pompierii militari au reuşit să-l scoată din cabină abia după ce au înlăturat parbrizul maşinii răsturnate. ”Extracția a durat 5-7 minute. De asemenea, pompierii au luat măsurile de apărare împotriva incendiilor, în urma accidentului fiind scurgeri importante de combustibil”, a precizat ISU BN.

Poliţia face cercetări să vadă în ce împrejurări s-a petrecut accidentul. Betoniera aparţine firmei Record.

Foto-Video: ISU Bistrița-Năsăud

3 comentarii

    • daca esti tembel macar nu claxona.
      curbele alea sunt la 90 de grade, o masina de asemenea gabarit e foarte usor sa intre în balans, mai ales daca cuva nu a fost bine curatata.
      si mai sunt si tembeli cu masini mici care au tendinta sa taie curbele alea si poate soferul a facut o manevra de evitare care a generat acel balans.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS