Actualitate

Biblioteca Judeţeană a declanşat operaţiunea ”Cutia de pantofi”: daruri pentru copii sărmani

Biblioteca Judeţeană ”George Coşbuc” este până în 15 decembrie locaţie de colectare a cadourilor în proiectul ShoeBox. Bistriţenii cu suflet mare sunt aşteptaţi cu câte o cutie de pantofi în care să pună mici daruri ce vor fi oferite înainte de Crăciun unor copii din familii sărace: ”Haideţi să le facem sărbătorile frumoase! Umpleţi rafturile noastre cu cadouri!”.

Biblioteca Judeţeană Bistriţa-Năsăud, în parteneriat cu Clubul Orizonturi Albastre, s-a alăturat proiectului ShoeBox (www.shoebox.ro) ca locaţie de colectare a cadourilor din cutia de pantofi pentru copiii care au nevoie de ajutor.

”Vă asteptăm la Secţia împrumut pentru adulţi a bibliotecii noastre (str. Al. Odobescu nr. 11, Bistriţa), de luni până joi între orele 8.00 – 18.00 şi vineri între orele 8.00 – 16.00 cu o cutie de pantofi plină de daruri pentru copiii care au nevoie să le fie readuse zâmbetele şi veselia în suflet. Data limită: 15 decembrie. Haideţi să le facem sărbătorile frumoase! Umpleţi rafturile noastre cu daruri!”, este mesajul Bibliotecii Judeţene.

Alina-Diana Pop, bibliotecar la Secţia Împrumut pentru adulţi, a precizat: ”Ne-am alăturat proiectului naţional ShoeBox, la Bibliotecă vor fi colectate cadouri pentru copii orfani, copii care au nevoie de ajutorul nostru. Vă aşteptăm pe fiecare cu o cutie de pantofi în care să puneţi daruri. Bineînţeles, exclus produse perisabile. Aşteptăm hăinuţe, jucării, cărţi. Cadourile vor fi distribuite înainte de Crăciun unor familii pe care le vom identifica cu ajutorul primăriilor din judeţ. Pe lângă cadourile dăruite de bistriţeni, Biblioteca Judeţeană va veni cu cărticele în sprijinul educaţiei acestor copii”.

1 comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS