Social

Biciclist accidentat la Nimigea, preluat de elicopterul SMURD

(FOTO-VIDEO) Echipajul de prim ajutor SMURD de la Secția de Pompieri Năsăud și echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD au intervenit în localitatea Nimigea de Jos, pe DJ 172, la un accident rutier în urma căruia un biciclist a fost rănit.

În sprijin a fost solicitat elicopterul SMURD de la Baza Aeromedicală Târgu Mureș. Victima, un bărbat în vârstă de 50 de ani, a fost predată echipajului care încadrează elicopterul SMURD pentru a fi transportată la un centru de traumă din municipiul Târgu Mureș.

Inițial bărbatul era inconștient, ulterior a fost stabilizat hemodinamic și respirator și prezenta un traumatism cranian mediu, informează ISU Bistrița-Năsăud.

”O autoutilitară condusă de un bărbat de 38 de ani, din localitatea Nimigea de Jos, a acroșat un biciclist de 50 de ani din aceeași localitate. În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea biciclistului. Conducătorul autoutilitarei a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, a precizat Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Foto-Video: ISU Bistrița-Năsăud

1 comentariu

  • Interesant ca nu l-au adus la Spitalul Județean Bistrita. Te pomenești că centrul de trauma din Târgu Mures are heliport pe acoperis cu 13 angajati care îl păzesc zi si noapte.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS