Social

Biciclist lovit mortal de mașină la Măgura Ilvei. Șoferul a fugit de la locul accidentului

Un echipaj de prim ajutor SMURD a intervenit la Măgura Ilvei, pe DJ 172 D, unde un biciclist a fost lovit de o mașină. Victima era inconștientă.

La locul indicat a fost direcționat în sprijin echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD, informează ISU Bistrița-Năsăud.

Biciclistul era în stop cardiorespirator și i s-a aplicat protocolul de resuscitare.

Din păcate, în ciuda eforturilor echipajelor medicale, organismul bărbatului în vârstă de 79 de ani nu a răspuns manevrelor aplicate, fiind declarat decesul la locul accidentului.

”În această dimineață, polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Sângeorz-Băi au fost solicitați să intervină la un accident rutier în localitatea Măgura Ilvei. O autoutilitară condusă de un bărbat de 69 de ani din Măgura Ilvei, în timp ce se deplasa prin localitate pe Drumul Județean 172 D înspre Ilva Mare, a accidentat un biciclist care se deplasa pe același sens de mers. În urma impactului, șoferul autoutilitarei și-a continuat deplasarea. La locul evenimentului, polițiștii au identificat victima accidentului, un bărbat de 79 de ani din Măgura Ilvei. În urma intervenției echipajelor medicale și aplicării protocoalelor de resuscitare, din păcate a fost declarat decesul bărbatului. Polițiștii au depistat la scurt timp în trafic autoutilitara implicată în evenimentul rutier, cât și pe șoferul acesteia. În urma testării cu aparatul etilotest a conducătorului s-a constatat că acesta nu se află sub influența alcoolului. Polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal întocmit cu privire la infracțiunile de părăsirea locului accidentului și ucidere din culpă, urmând să stabilească cauzele și modalitatea producerii evenimentului rutier”, transmite Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

2 comentarii

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS