Social

Big Brother la Sângeorz-Băi. Mașinile cu numere străine vor fi monitorizate video

Primăria Sângeorz-Băi are funcțional, de vineri, sistemul de supraveghere video din oraș. Mai multe camere de luat vederi vor monitoriza permanent traficul, în așa fel încât vitezomanii vor fi depistați rapid, Poliția Locală urmând să furnizeze informații MAI.

”Începând de astăzi, pentru siguranța dumneavoastră în primul rând și pentru respectarea regulamentelor de gospodărire orășenească, am dat drumul mult așteptatului sistem de supraveghere. Poliția Locală va monitoriza inclusiv retroactiv tot ce mișcă în oraș și va colabora cu Poliția MAI, la nevoie pentru depistarea problemelor care pot apărea: depistarea vitezomanilor, monitorizare numere de înmatriculare autovehicule care intră și ies din localitate, depistarea eventualilor cetățeni care comit anumite infracțiuni și urmărirea acestora”, a scris pe Facebook primarul Traian Ogâgău.


https://www.facebook.com/permalink.php?id=1542046616062404&story_fbid=2481476475452742

2 comentarii

  • Doamna Cristiana Sabau va rog sa intrebati la primaria Bistrita, sau daca puteti sa verificati( sigur o sa incerce sa ascunda adevarul), cate camere de supraveghere video mai functioneaza in mun. Bistrita

  • Da, este adevarat, pensionarii cu carucioarele electrice, sunt un pericol permanent pe strazile din Nasaud! Unul chiar intrase cu caruciorul si se plimba in voie printre rafturile din Lidl Nasaud, unul ditamai zdrahonul, fara urma de handicap, ca majoritatea utilizatorilor de astfel de electocarucioare din Nasaud!

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS