Sport

Bilete între 5 şi 12 lei, abonamente pentru tot sezonul între 75 şi 350 de lei la Gloria

Clubul Gloria Bistriţa a anunţat preţurile abonamentelor şi biletelor pentru sezonul 2012/2013. Echipa pregătită de Nicolae Manea debutează în Liga I duminică 22 iulie, de la ora 19.00, pe teren propriu, în compania Astrei Ploieşti.

Preţul abonamentelor la meciurile de acasă ale Gloriei în sezonul competiţional 2012/2013: 350 de lei la tribuna oficială, 250 de lei la tribuna O, 200 de lei la tribuna I, 150 de lei la tribuna II şi 75 de lei la peluză.

Preţul biletelor pentru un meci: 12 lei la tribuna I, 10 lei la tribuna II şi 5 lei la peluză.

Pentru copiii sub 14 ani, şcolari, studenţi, pensionari, persoane cu dizabilităţi, şomeri, preţul biletului este de 5 lei de persoană, cu condiţia prezentării în momentul cumpărării a unui act oficial ce dovedeşte calitatea menţionată, se arată într-un comunicat al clubului în care este prezentată hotărârea Comitetului de Urgenţă al ACF Gloria.

Legitimaţiile cu pret redus de 5 lei se vor putea achiziţiona exclusiv cu trei zile înainte de ziua jocului între orele 8.00 – 16.00, la casa de bilete de lângă sediul clubului.

În tribunele I, II şi peluză, adulţii care vin însoţiţi de copii sub 14 ani vor putea beneficia de locuri alăturate prin plata legitimaţiilor aferente şi pentru copii. Nu este admisă intrarea copiilor fără loc rezervat.

Pentru persoanele cu dizabilităţi motorii se vor elibera legitimaţii de acces gratuite în sectorul special amenajat pentru ele.

La meciurile cu grad ridicat de solicitări şi la meciurile din Cupa României preţul biletelor poate fi modificat.

La tribuna oficială şi tribuna O accesul se face  numai cu ”legitimaţii-abonament de favoare alocate pentru intrări ale unor persoane care au adus importante servicii clubului. Aprobarea nominală a acestor locuri se va face sub semnătura preşedintelui”.

Legitimaţiile pentru apropiaţii jucătorilor clubului, cadrele tehnice, jucătorii activi, vor fi în sectorul vecin cu intrarea în hotelul Gloria, în limita a 194 de locuri. Aprobarea nominală a acestor locuri se va face tot sub semnătura preşedintelui.

Galeriile echipelor oaspete prezente organizat vor avea acces numai în sectorul special rezervat din peluză. Numărul tichetelelor pentru suporterii oaspeţilor nu va fi mai mare de 5% din capacitatea stadionului (360 de locuri).

Galeriile suporterilor locali vor fi amplasate în sectorul special rezervat la tribuna I, în limita a 210 locuri.

Controlul legitimaţiilor de acces se va face, după caz, prin sistemele de citire (instalaţia de turnicheţi), din locul indicat pe actul de acces. Emiterea ligitimaţiilor de acces se va face pe baza prezentării unui act de identitate valabil.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS