Social

Bistrița are doi medaliați cu aur la europeanul de fitness. Cum arată și ce i-a făcut să ajungă aici

(FOTO) Doi bistrițeni au adunat o adevărată colecție de trofee și medalii cu care se întorc acasă de la Campionatul european de bodybuilding și fitness care a avut loc sâmbătă în orașul Mostar din Bosnia-Herțegovina. Este vorba de Alexandru Sucutărdean și de Manuela Maria Florean.

Jandarmul Alexandru Sucutărdean a obținut un loc întâi la categoria Mens Phisique Pro, un loc doi la categoria Phisique și locul 4 la categoria Atletic, iar Manuela Maria Florean (originară din Jimbor) două locuri întâi la Bikini Fitness junioare și Bikini Fitness senioare la prima participare la un astfel de concurs, respectiv un loc trei la Model Woman IBFF.

”Orice e posibil dacă te scoli dimineața devreme! Dedică-te unei meserii, iubește un lucru. Visează! Creează-ți obiectivele pe termen mediu și lung, niciodată de azi pe mâine! European Champion! 🙏”, a scris pe Facebook Manuela Maria Florean.

”Rezultatele nu vin de pe azi pe mâine! Ele nu vin peste noapte! Perseverența în muncă învinge de fiecare dată!”, a scris și Alexandru Sucutărdean.

“Pentru a ajunge la performanţă ai nevoie de multă ambiţie, perseverenţă, de un program alimentar adecvat şi mai ales multă, multă muncă în sala de antrenament”, a mai spus plt. maj. Alexandru Sucutărdean.

https://www.facebook.com/alexandru.sucutardean/posts/4501615819870274
https://www.facebook.com/jandarmeria.bistrita/posts/2910769589235405

1 comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.