Actualitate Recomandări

FC Bistrița a condus, dar tot a pierdut: 1-3 cu FC Zalău

(FOTO) FC Bistrița a înscris pentru prima dată în 2017, dar a pierdut al 4-lea meci din tot atâtea posibile în acest an și rămâne pe locul 14 din 15 în clasamentul Seriei V din Liga a III-a, cu 8 puncte și golaveraj 14-55. În etapa a 19-a, echipa bistrițeană a fost învinsă pe teren propriu de FC Zalău (poziția a 5-a), rezultat final 1-3 (0-0). Programul de foc continuă.

Formația pregătită de antrenorii Valer Săsărman (principal), Dorel Zegrean (secund) și directorul tehnic Eugen Voica a deschis scorul în minutul 57 prin Daniel Șoimușan, însă oaspeții au reacționat imediat și au întors soarta jocului în numai cinci minute, prin Marius Hosu (60, 64). Reușita lui Florin Istrate din ultimul minut a venit doar ca supliment la victoria Zalăului.

FC Bistrița i-a avut în teren pe R. Pop – Șoimușan, Nap, D. Mureșan, Prădan – P. Pop. Dobrea, Boerean, Candale – Dănilă, Sighiartău. În repriza secundă a intrat și Tegbo.

Arbitri: Alexandru Bălan (Deva) – Anghel Todea, Claudiu Giorgiu (ambii din Cluj-Napoca). Observatori: Emil Kemenes (Baia Mare), Grigore Suhan (Suceava).

În runda viitoare, a 20-a, FC Bistrița joacă în deplasare cu liderul FC Hermannstadt din Sibiu – sâmbătă 1 aprilie, ora 17.00.

Celelalte jocuri ale etapei cu nr. 19: Metalurgistul Cugir – CS Oșorhei 3-1, Gaz Metan II Mediaș – ASA Tg. Mureș II 5-2, Avântul Reghin – Unirea Jucu 0-0, Viitorul Ulmeni – FC Recea 1-1, Unirea Dej – Sănătatea Cluj 1-1, Recolta Dorolț – FC Hermannstadt 1-3. CS Iernut a stat.

Aici clasamentul complet.

4 comentarii

 • Aveti rabdare cu echipa!
  Nu prea conteazā la ce nivel ne aflām acum, ci unde vom fi peste 4 ani!
  2017 -locul 12
  2018- locul 8
  2019- locul 4
  2020- locul 1
  2021- Liga a 2-a
  Daca retrogradām anul acesta, vom ajunge in Liga a 2-a in 2022 in loc de 2021.
  E foarte bine cā ca echipa nu are bani. Sunt nevoiti sa foloseasca jucatorii proprii. O sa creasca de la an la an, si mai vin si altii din urma, de la juniori B, (U17). Rabdare!
  Conteaza unde vom fi peste 4 ani, nu unde suntem acum.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS