Cultură

Bistrița Folk: Ce artiști vor susține recitaluri

A XXI-a ediție a Festivalului concurs național Bistrița Folk se va desfășura la Palatul Culturii în perioada 17-18 noiembrie.

Concursul, la care se pot înscrie tineri folkiști cu vârsta de până la 25 de ani, se adresează tinerelor talente din țară sau din diaspora. Din juriu vor face parte cantautori, poeți și oameni de cultură apropiați fenomenului folk.

Vor susține recitaluri Alexandru Andrieș & Prietenii, Cristian Buică, Adi Bezna, Sorina Bloj (Ecou) & David Dody Gabriel și grupul ARTA, respectiv Vasile Șeicaru & Nicolae Matei, Emeric Imre, Marius Roje & Jimmi Laco, Vali Șerban & Ziua de mâine, Dianna Porca, Majay Gyozo și grupul Classic.

În foaierul Palatului Culturii va fi organizat și un stand cu discuri și cărți ale invitaților. Programul “Poezia muzicii, muzica poeziei” va fi organizat și găzduit de Clubul CoșBook al Bibliotecii Județene.

Biletele vor fi puse în vânzare la Palatul Culturii Bistrița la o dată ce va fi anunțată din timp. Prețul unui bilet este de 50 lei.

Biletele se pot cumpăra și de pe iabilet.ro.

Festivalul Bistrița Folk este organizat de Primăria Bistrița și Centrul Cultural Municipal ”George Coșbuc”, în colaborare cu Asociația Culturală România din inima mea și în parteneriat cu Biblioteca Județeană Bistrița-Năsăud.

Etichete

2 comentarii

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS