Actualitate

CSM Bistrița joacă duminică la Galați. Horațiu Pașca, supărat și îngrijorat (VIDEO)

Echipa de handbal feminin CSM Bistrița, care ocupă locul 9 în clasamentul Ligii Naționale după șapte runde, joacă duminică 5 noiembrie în deplasare cu Danubius Galați, în etapa a 8-a.

Partida, care va începe la ora 16.30, nu va fi televizată.

Antrenorul echipei bistrițene, spune că este destul de supărat și îngrijorat: Nicoleta Dincă a fost operată după ce a suferit o ruptură de ligamente încrucișate și sezonul e aproape compromis pentru ea, iar  starea de sănătate a altor jucătoare nu este dintre cele mai bune acum când urmează o deplasare lungă și complicată în fieful unei formații redutabile pe teren propriu.

Iată declarațiile tehnicianului:

Partida va pune față în față ocupantele locurilor 8 și 9. Ambele echipe au obținut același număr de victorii – 3, dar au și același număr de înfrângeri – 4. Înaintea meciului direct, atât CSM Bistrița cât și CSU Danubius Galați au 9 puncte. În sezonul trecut, cele două echipe s-au impus pe teren propriu în meciul direct, Danubius Galați în turul campionatului cu 26-24, iar CSM Bistrița în retur cu 29-28.

Celelalte meciuri din etapa a 8-a: CSM București – HCM Rm. Vâlcea 27-24, Dunărea Brăila – U Cluj 26-22, HC Zalău – CSM Slatina 31-24, Măgura Cisnădie – Rapid București 31-23, HCM Slobozia – SCM Craiova, CSM Roman – Corona Brașov.

Aici clasamentul Ligii Naționale feminine.

Foto-Video: Facebook CSM Bistrița

1 comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.