Actualitate

PSD Bistrița-Năsăud îl susține pe Liviu Dragnea: Disputele trebuie să se încheie de urgenţă

ACTUALIZARE Organizația Județeană PSD Bistrița-Năsăud a anunțat că ”susține în continuare echipa de conducere aleasă statutar, în frunte cu preşedintele partidului” Liviu Dragnea, acordând mandat în acest sens reprezentanților săi în ședința de vineri a Comitetului Executiv Național, care ”trebuie să fie punctul final al acestei perioade agitate”, și că ”disputele din spaţiul public trebuie să se încheie de urgenţă”.

”În urma consultării membrilor Comitetului Executiv Judeţean, PSD Bistriţa-Năsăud a decis următoarele:

1. Prioritatea noastră este continuarea guvernării şi implementarea programului de guvernare.

2. Credem că disputele din spaţiul public trebuie să se încheie de urgenţă, iar ședinţa de mâine trebuie să fie punctul final al acestei perioade agitate, care a provocat și provoacă îngrijorare profundă în rândurile membrilor şi tuturor celor ce au avut şi au încredere în noi.

3. PSD Bistriţa-Năsăud mandatează reprezentanţii săi în CEx să susţină în continuare echipa de conducere aleasă statutar, în frunte cu preşedintele partidului”, se arată într-un comunicat al Organizației Județene PSD Bistrița-Năsăud.

Filiala PSD Bistrița-Năsăud va fi reprezentată în ședința CEx de la București de deputatul Doina Pană, vicepreședinte PSD, liderul deputaților PSD Daniel Suciu și senatorul Ioan Deneș, ministrul Apelor și Pădurilor.

Liderul organizației județene PSD, șeful CJ Radu Moldovan, este plecat din țară în concediu de odihnă, iar președintele executiv al PSD BN, primarul Becleanului Nicolae Moldovan, nu va putea fi nici el prezent la ședința CEx.

Gabriela Firea, Adrian Ţuţuianu şi Paul Stănescu semnează o scrisoare prin care cer demisia imediată a lui Liviu Dragnea din funcţiile de preşedinte al PSD şi al Camerei Deputaţilor. Ei spun că măsurile prezentate în scrisoare sunt susţinute de mulţi lideri judeţeni ai PSD, iar documentul va fi discutat în şedinţa Comitetului Executiv al partidului, convocat vineri la prânz, atunci când Liviu Dragnea ar putea cere excluderea lor din partid. Liderul PSD, Liviu Dragnea, a spus că a înţeles din această ”epistolă” că ”partidul trebuie să se alinieze cu Klaus Iohannis, cu DNA, SRI, SPP şi cu partidele de opoziţie”. El a susţinut că, în calitate de preşedinte al PSD, ”nu va duce partidul să devină o unealtă a acestor instituţii”.

În week-end, liderii PSD din Ardeal s-au întâlnit la Bistrița să discute despre tensiunile din interiorul partidului: ”Concluzia noastră este că susținem fără rezerve Guvernul PSD-ALDE și aplicarea în continuare a programului de guvernare. Considerăm că toate atacurile și disensiunile publice între membrii PSD cu funcții de conducere de la București trebuie să înceteze rapid pentru a ne concentra pe rezultatele guvernării și pentru a ne putea ține de cuvântul dat românilor în 2016. Cerem președintelui Liviu Dragnea convocarea în cel mai scurt timp posibil a unei ședinţe (sau a câte ședințe este nevoie) a Comitetului Executiv Național pentru a clarifica eventualele nemulțumiri ale unor colegi. PSD este un partid democratic unde fiecare are dreptul să își exprime liber punctul de vedere, dar ne dorim să auzim nemulțumirile în cadrul ședințelor statutare ale partidului și nu în mass-media”.

16 comentarii

 • No mă… amu baiu-i că îi greu de stabilit unde-i pita și unde-i cuțâtu, că-i îi și la mustecios și la pretinu său de-i ministru la dezvoltare, ce l-o trădat. Hâd moment pântu PSD!

 • S-a ascuns sobolanul dupa slugi!!Sunteti de rasul curcilor!!Ca de obicei,ciumatii castiga bine la STAT si apoi pleaca prin strainatate unde sunt autostrazi ,etc.Si-au batut joc de tara asta,pe care au supt-o ca vampirii!!

 • Asa procedeza marii barbati , la plăcinte inainte la razboi înapoi.Cei doi viteji moldoveni au luat exemplul găinii când fuge cocoșul dupa ea .Așa ca Dracnea are 3 voturi de la BN.Doina face ce spune Rovana Plumb,Denes a fost pus ministru iar piticul șef peste deputati pus tot de Dracnea.Consultarea primarilor ….praf in ochii fraerilor.
  PĂREREA MEA!

  • Cei doi ‘moldoveni s-or fi dus in costa rica la elena udrea cu ‘zama’dulce, pentru ca a nascut femeia.

 • Nu sunt politruc si nici partizan al vreunui partid. Dar oare era Basescu s-a uitat cumva?? nu de alta dar poporul era infometat si camarila lui se distra pe banii nostri! toti o apa si pamant dar parca astia ne-au dat si noua !

 • Au, ce-o muşcă DVS-luş et comp.! Ce să facă, că oricum sunt pe făraş. Jupânul şmecher, se vede că n-a uitat de alba-neagra! E şi asta ceva.

 • Pai cum era ca PSD BN să nu susțină un dublu condamnat penal la șefia partidului și a parlamentului? Doar președintele PSD BN tocmai a anunțat că-l doare-l bască de valorile europene și-o să-i învățăm noi pe toți fraierii ăia care ne dau bani cum stă treaba pe la noi și cum se fac banii, carierele politice și căsoaiele tradiționale din cinste. Multă, multă cinste.

 • Ce e ironic,
  Exemplu din *viața* pe care cei din PSD și din alte partide iresponsabile au creat-o multor români-românce, oferindu-le zero șanse de dezvoltare în România sau puține alternative locale e rezumată aici.
  O femeie ordinară care a îndurat multe ca să-și susțină familia rămasă în țară.

  https://stirileprotv.ro/sindromul-italia/greutatile-cu-care-s-a-confruntat-o-romanca-in-italia-au-trecut-ani-pana-m-am-acomodat.html#ziarecom

  Chiar e greu să renunțe la câteva nume, cum ar fi cel a lui Dragnea, măcar în numele spălării unei rușini profunde?
  Un gest care ar reseta și crea o speranță pentru cei care încă visează la România ca Țara lor?

  E greu pentru o parte din PSD să accepte ca și Legea să fie aplicată egal iar profitorii ilegali ai tranziției să plătească fiecare după mărimea pagubei.

  Dna Doina Pană ar trebui să știe ce e aceea durerea acelei mame care a fost departe de copilul ei.
  Și ar trebui să înțeleagă că gesturile politice ale dânsei plus a celor din partidul ei au dus la această situație, când au iertat ceea ce nu era de tolerat de fiecare dată în numele unității și solidarității de partid.

  Și totuși preferă alternativa ipocrită a minciunii ca și viață model.

 • Din statul paralel face parte si dragnea dupa cum se vede din poza lui ponta. Deci psd impreuna cu emil radu moldo sustin statul paralel??? Suntem satui de dady si de gasca lui.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.