Sport

Bistrița, pe harta drumului mingii

Peste 800 de persoane s-au înscris la "Drumul Mingii", o campanie organizată de producătorul de bere Timișoreana, sponsorul principal al Cupei României, care prevede parcurgerea a 2.400 de kilometri în decurs de 40 de zile între orașele Timișoara și Brașov.

Campania prevede ca 1.000 de oameni să parcurgă traseul de 2.400 de kilometri cu mingea la picior. „Drumul Mingii” va trece prin 35 de localități pe parcursul a 40 de zile, printre acestea aflându-se Timișoara (16 aprilie), Lugoj, Reșița, Baia de Aramă, Craiova (23 aprilie), Slatina, Pitești (1 mai), Târgoviște, Băicoi, Buzău, Brăila, Galați (7 mai), Tecuci, Bacău, Piatra Neamț (15 mai), Bistrița (20 mai), Reghin și Brașov (25 mai).

Vicepreședintele de marketing al Ursus Breweries, Grant McKenzie, a declarat că cel mai norocos dintre cei 1.000 de participanți va avea ocazia să dea lovitura de începere la finala Cupei României de la Brașov. „Anul trecut am avut o campanie extraordinară, când suporterii au putut juca împotriva legendelor, iar anul acesta vrem să depășim acea acțiune. De la Timișoara vom parcurge 2.400 de kilometri cu ajutorul a 1.000 de oameni. Cel mai norocos va avea ocazia să dea lovitura de start la finala din 25 mai”, a spus McKenzie.

Cu ocazia finalei 2011 a Cupei României, Timișoreana va scoate o serie de cinci doze speciale cu imagini ale meciurilor anilor 1980.

Finala Cupei României – Timișoreana se va disputa la data de 25 mai pe stadionul Tineretului din Brașov. În semifinalele competiției sunt calificate echipele FC Brașov, Gloria Bistrița, Steaua București și Dinamo București.

Etichete

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.