Sport

Peste 800 de sportivi așteptați la Crosul Gabriela Szabo

Startul în cea de-a șasea ediție a crosului „Gabriela Szabo” se va da sâmbătă la ora 10.30, așa încât toți cei care vor să participe se mai pot antrena până atunci.

Sunt așteptați peste 800 de atleți amatori și profesioniști din întreaga țară. Competiția se va desfășura pe 12 categorii de vârstă, de la copii până la seniori și veterani. Adulții au șansa să câștige premii între o mie și două mii de lei, iar copiii între 400 și o mie de lei.

Toate probele vor avea loc pe șosea, mai precis pe Bulevardul Republicii din Bistrița care va fi închis circulației pe toată periaoada în care se va alerga.

La fel ca și în anii trecuți, și de data aceasta va fi prezentă la Bistrița fosta mare atletă Gabriela Szabo. Ea va da startul și îi va premia pe câștigători pe care, de fiecare dată, îi încurajează să alerge în primul rânnd pentru ca să fie sănătoți și mereu în formă. Vă reamintesc faptul că, anul trecut, concursul la categoria seniori a fost câștigat de Ancuța Bobocel de la CS Dinamo București și de Vitalie Gheorghiță din Republica Moldova. Ediția de anul acesta este organizată mai devreme decât în anii trecuți, din cauza programului competițional încărcat pe care îl au atleții.

Etichete

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS