Bistrița, plină de gunoaie încă de la intrarea în oraș

Holistic

(FOTO) Intrarea în orașul Bistrița dinspre Năsăud arată dezolant, semnalează Asociația Bistrița Civică pe Facebook. Zona este plină de gunoaie care zboară în toate părțile, parcarea fiind una total neîngrijită șinesupravegheată în niciun fel de autorități.

Bistrița – Poarta Transilvaniei își primește jalnic vizitatorii care vin dinspre Valea Someșului sau Maramureș. Imagini…

Publiée par Bistrița Civică sur Mardi 2 avril 2019

Reamintim că potrivit administratorului public al orașului, George Avram, 
”sunt şase angajaţi ai Serviciului de salubritate de la Direcţia de Servicii Publice care doar cu asta se ocupă, care verifică, care are fiecare zona lui din acest oraş în care verifică starea de salubritate a oraşului”.

Drept urmare, deducem că acești angajați nu ies din birouri, așa cum mulți consilieri locali au atras atenția. Spre deosebire de ei, George Avram, plătit regește cu peste 10.000 de lei lunar, nu vede nimic în neregulă.

”Eu zic că lucrurile se întâmplă bine spre foarte bine”, a spus acesta AICI.

Cristiana Sabău

A absolvit Universitatea "Babeş-Bolyai" Cluj-Napoca, Facultatea de Litere, secţia română-franceză. În 1996 a debutat în mass-media. A colaborat de-a lungul timpului cu mai multe instituţii de presă printre care Ziua, România Liberă, Europa FM, Radio 21,Radio România, Mediafax, NewsIn, Realitatea TV. În 2011, anul în care a fondat publicaţia Timp Online, a primit distincţia "Jurnalistul bunei guvernări", decernat de Asociaţia pentru o Românie Curată pentru investigaţia care a dus la demisia unui ministru din Guvernul României.
Cristiana Sabău

Google Ads-sub articol

Comentarii

 1. citizen

  ce vă mai tot ofticati atâta, mai aveti răbdare încă vreo 3 săptămâni.
  o să crească iarba si n-o se mai vadă! 🙂

  (6)
 2. Dan Coman

  E foarte bine ca tineti presiunea dar sunt curios cum se aparata Spercom si institutiile are pot da amenzi? ce spun vocile lor, sa nu ne zbatem aici cu fabule morale si indignare ca nu e destul.

  (2)
  • Dorin

   Locuiesc in zona. Este un singur container la 2 strazi de oameni care locuiesc acolo. S-au construit 5 blocuri noi in zona care duc acolo gunoiul pentru ca asa s-a stabilit… Trec zilnic pe acolo si vad caini ai strazii care trag din tomberon gunoaie, mai sunt si oameni care cotrobaie prin gunoi si imprastie… Nu cred ca este de dat vina pe locuitorii din zona cand firma de salubrizare nu e in stare sa mai aduca cel putin 2 containere pentru numarul de locuitori din zona. Iar despre programul de colectare nici sa nu mai vorbim…

   (5)
 3. cc

  Curatenie tip SUPERCOM.
  Compania regelui gunoaielor ,Ilie Ciucliea fost parlamentar PSD, posesor de Maybach, cu bratari de aur, simbol al realizari in social-democratia romaneasca.
  Cu contracte politice(publice) dedicate.
  Unde e concurenta, unde sunt licitatiile publice locale, unde sunt administratorii publici locali care se grijesc de cheltuirea judicioasa a banului public?
  Unde e Statul Paralel :).
  Bleg de-a binelea, se pare.

  (5)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

 • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
 • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
 • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
 • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
 • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.