Actualitate

CSM Bistrița, victorie muncită cu Danubius Galați. Ce spune Horațiu Pașca (FOTO-VIDEO)

Echipa de handbal feminin CSM Bistrița, locul 5 în Liga Națională, a trecut greu în etapa a 21-a, pe teren propriu, de Danubius Galați, penultima clasată.

După un început greoi, fetele antrenate de Horațiu Pașca s-au văzut conduse la trei goluri și au înscris prima oară în minutul 10. Oaspetele au condus în permanență pe tabelă în prima repriză, scorul pauzei fiind 11-11. CSM Bistrița a preluat conducerea la 15-14 și a decis soarta partidei pe final, impunându-se cu 24-18.

 

Au marcat pentru echipa bistrițeană Szilvia Szabo (8), Oana Chirilă (6), Laura Pristăvița (5), Daniela Rațiu (3), Alexandra Orșivschi (1), Magdalena Paraschiv (1). Viorica Țăgean a salvat 11 din cele 23 de mingi aruncate de gălățence pe poarta sa (47%), iar Ana Maria Măzăreanu – 5 din 11 (45%).

”Mă bucur pentru toate cele 3 puncte. A fost un meci cu o încărcătură imensă. Victoria este cadoul nostru de sărbătorile pascale, a declarat antrenorul Horațiu Pașca.

Cu această ocazie a fost inaugurată noua tabelă electronică de marcaj a Sălii Polivalente.

CSM Bistrița venea după două înfrângeri consecutive, una în Cupa României (25-28 la Dunărea Brăila) și una în campionat (23-30 la liderul CSM București).

În runda următoare, a 22-a, CSM Bistrița joacă în deplasare sâmbătă 14 aprilie, cu HCM Slobozia (locul 12), de la ora 16.00, în direct pe TVR 2.

Celelalte meciuri din etapa cu nr. 21: CSM Slatina – HC Zalău 24-25, U Cluj – Dunărea Brăila 29-24, Corona Brașov – CSM Roman 14-29, Rapid București – Măgura Cisnădie 21-30, SCM Craiova – HCM Slobozia (18 aprilie), HCM Rm. Vâlcea – CSM București (19 aprilie).

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS