Actualitate Recomandări

Bistriţeanul Cristian Moldovan, în finala X Factor

(VIDEO) Cristian Moldovan a trecut cu brio de semifinala X Factor România, interpretând „Ploaia” celor de la Cargo. Singurul elev al lui Carla’s a fost surprinzător pentru toată lumea și a cucerit inimile publicului care l-a trimis direct în finala concursului de talente de la Antena 1. 

„Viziunea mentorului s-a dovedit a fi corectă. Concurentul X Factor s-a descurcat senzațional și a dovedit că merită să meargă mai departe. Numai că vorbele frumoase ale juraților nu vor fi suficiente pentru acest lucru. Cristi are nevoie de voturi multe pentru a fi pe scenă și săptămâna viitoare în Marea Finală a sezonului 8 a talent show-ului difuzat de Antena 1”, scrie pe site-ul concursului. 

„A fost o seară plină de emoții. Mulțumesc tuturor celor care l-au susținut cu votul lor pe Cristian! Nimic nu se compară cu sentimentul de solidaritate între oameni, atunci când îi unește o cauză sinceră, bună, frumoasă! Cred că este un tânăr talentat și am simțit că și voi credeți lucrul acesta! Mulțumesc încă o dată, un copil bun este fericit acum!”, a scris Cristian Niculae pe Facebook despre nepotul său. 

1 comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS