Actualitate

FOTO Cum arată Pârtia Cocoș. Bistrițenii pot ajunge în Wonderland și cu transportul în comun

Primăria Bistrița anunță că, pe durata programului de funcționare a pârtiei de pe Dealul Cocoș, operatorul serviciilor de transport în comun (SC Transmixt SA pune la dispoziția celor interesați curse regulate pe traseul liniei nr. 16, cu pornire de la stația nr. 214 situată pe b-dul G-ral Grigore Bălan nr. 43 (în fața Spitalului Județean de Urgență) până la stația Pârtia Cocoș și retur, cu o periodicitate de 20 de minute, în intervalul orar 8.30 – 16.30.

Traseul va fi parcurs pe ruta: stația Spital Județean de Urgență – str. Calea Moldovei – localitatea componentă Unirea DN 17 – str. Aerodromului – pârtia de schi.

Ultima cursă va pleca din stația Pârtia Cocoș la ora 16.30.

Prețul unui bilet este de 1,80 lei.

Reamintim că pârtia mică de pe Dealul Cocoș se deschide vineri 17 ianuarie. În lungime de circa 300 de metri și dotată cu instalație de teleschi, pârtia va fi deschisă zilnic în intervalul orar 9.00 – 16.00. Sunt așteptați în special copiii și cei dornici să învețe să schieze.

Tarifele de acces sunt următoarele: adulți – 30 lei / persoană / zi; tineri între 14-18 ani și studenți – 20 lei / persoană pe zi; copii între 6-13 ani – 20 lei / persoană / zi; seniori (+65 de ani) – 20 lei / persoană pe zi.

Totodată, Primăria Bistrița a anunțat printr-un comunicat semnat de primarul Ovidiu Crețu că face toate pregătirile necesare pentru ca săptămâna viitoare să fie deschisă și pârtia mare de pe Dealul Cocoș, care are o lungime de circa 1.300 de metri și este dotată cu instalație de telescaun și nocturnă.

https://www.facebook.com/partiabistrita/posts/2650871434992877?__xts__[0]=68.ARBrCfCXm1dZqNPRNsMDMAidJPR5K7ylasUhez77cWNMNe_LCBU0n_MAF7HVmRXN1-LXMrkWMa9LJ_PWVHU-IP7CY3jeG1qZ5goc7EGr0n2ylzbNV_RUQ12JTzgO0dFU2pLVBSl9n0D0wVxJ5cuzJq1sekPVh56S22DAzJxnytS-gV3EcovmylGFNI1FbBNobquRNIIbrss4bkllPu-HDR1W8m63wd8FN3AtiJ26gDz3SA6HLiis31W9UYE6BQvPcENPr9WjKyY1DkI8gMPSibUVx_2o2SnQGzdWPz974hskTya2Eb5Isrs0OKYYXcBcAvlg9MYfRQZ4bAmhqSHVF-1r4Ld6&__tn__=-R

13 comentarii

 • Voi chiar că sunteți tâmpiți. Acuma că și copiii sunt la școală, iar noi oamenii normali muncim, cine poate merge la schi de la 9 la 4 ? Serios ?

  • Pai si amaratii aia de fac eforturi ca sa se poata schia sunt la serviciu de la 8 la 4!
   Doar nu ii vrea sa stea pentru distractia tuturor ciurlilor peste program!!! Cine le plateste ore suplimentare???? Au si ei familii! Au si ei copii acasa care ii asteapata sa vina de la serviciu!!!!! Sa petreaca timp de calitate in familie dupa o zi istovitoare!!!!! Doamne!!!! Cate pretentii de la toti neavenitii!!!! Nu va ganditi deloc la semenii vostri care se spetesc sa creeze cat de cat conditii pentru distractia altora!!!???

  • #Adi – eram ironic…. am crezut ca se prinde lumea fara sa zic… dar bag mana in foc ca cei de la Primarie exact cum am scris eu gandesc!!!!

 • Pârtia de 300(treisute) metrii - Realizarea mandatului Niculaie & Crețu. P.S. Niculaie, subvenționează taxa de gunoaie. De la EL. spune:

  Nu sunt tâmpiți.
  Așa sunt ei.
  Așa gândesc.
  Așa gestionează.
  Problemele:
  Niculaie și cu Crețu.
  De joi după miercurea ciuc, se va putea ajunge la pârtie și cu trenul InterRegio și cu metrou Uanderlend – Cocoș cu peron pe partea stângă. Atenție, se deschid ușile.

  • Niculae se trage pe cur acuma, el n-are nici o treabă cu pârtia, de pârtie raspunde „colegul” mut (muthi). Ultimii doi ani se dadea de ceasul morții cât se va schia la Bistrița, toată ziua era la pârtie. Acuma a uitat de pârtie, el nici usturoi n-a mâncat, nici gura nu-i pute!
   Dar porcăriile făcute de administrația psd în ultimii ani ar trebui să-i pută, e președintele psd Bistrița.

  • Partia Cocoș, e ctitoria primarului Ovidiu Crețu și a consiliului local care a decis acesta investitie in urma cu vreo 7-8 ani.
   REAMINTESC ca atunci, consilierii LIBERALI au votat acest proiect.
   Acum tot liberalii încearcă sa lege si sa asocieze acest proiect de numele viceprimarului Cristian Niculae, pentru ca el va fi candidatul PSD la primarie.
   Cand Niculae a venit la primarie in 2016, partia Cocoș era deja finalizată.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS