Actualitate

”Bistrița Verde”: Puteți vota online cele mai frumoase grădini şi balcoane cu flori

În întrecerea bistriţenilor care iubesc florile s-au înscris 21 de persoane. Cei care au intrat în concursul ”Bistrița Verde” au optat pentru cele trei secţiuni astfel:

”Cea mai frumoasă grădină cu flori aferentă casei de locuit”: 6 candidați – Sorina Costea, Daniela Fritsch, Valeria Hosu, Magdalena Kiss, Radu Mălaicu, Gavrilă Mureșan

”Cel mai frumos balcon cu flori”: 6 candidați – Veronica Avram, Georgeta Dohotari, Daniela Fritsch, Ecaterina Magyarosi, Szobo Erno, Ileana Forfotă

”Cea mai frumoasă grădină cu flori aferentă blocurilor de locuinţe”: 9 candidați – Emil Bor, Grigore Cureș, Eugenia Flore, Mihaela Macrea, Aneta Marchidan, Aspazia Sneaha, Szocs Attila, Maria Bucur, Smaranda Tălmaciu

Cetăţenii pot vota pe site-ul Primăriei Bistriţa, www.primariabistrita.ro, în perioada 1 – 11 septembrie, după consultarea informaţiilor despre locaţiile aflate în concurs şi postate la secţiunea ”Despre Bistrița” / ”Bistriţa Verde”. Punctajul acordat de cetăţeni reprezintă 25% din punctajul final.

Comisia constituită pentru evaluarea concurenţilor va analiza portofoliile înscrise în concurs şi va acorda un punctaj care va reprezenta 75% din punctajul final.

În acest concurs s-au putut înscrie persoane fizice, dar şi asociaţiile de proprietari care ”adoptă” spaţiul verde din jurul blocurilor de locuinţe în vederea întreţinerii şi amenajării acestuia conform destinaţiei.

Pentru fiecare secţiune a concursului sunt alocate trei premii, care constau în sume de bani a căror valoare totală este de 2.700 lei. Pentru premiul I se acordă suma de 500 lei, pentru premiul II suma de 250 lei, iar pentru premiul III suma de 150 lei.

Premierea câştigătorilor concursului ”Bistriţa verde” se va face în cadrul festiv al evenimentului ”Toamna Fanfarelor”, în ziua de 26 septembrie.

Cele trei secţiuni ale întrecerii nu fac altceva decât să aprecieze eforturile prin care concurenţii îşi înfrumuseţează fie balconul, fie grădina casei, fie spaţiul verde aferent blocului în care locuiesc, precizează municipalitatea.

2 comentarii

  • Gargara si fariseismul administratiei condusa de O. Cretu, nu are margini la orizont. Cu un primar care desfinteaza iarba si taie copacii din pix, ma mir ca nu le este rusine sa mai tina si concursuri. A se vedea doar proiectul de asa zisa modernizare a PIETEI CENTRALE, prin care primaria urmeaza sa taie 104 arbori, sa scoata iarba, sa desfinteze rondourile de flori, si sa mineralizeze PIATA, punand dale si betoane. Se va desfinta si toaleta publica, care a costat 50. 000 euro, putand fi folosite cu succes noile pasaje refacute pe bani Europeni. HALAL ADMINISTRATIE !!!Din pacate toate acestea au fost sustinute si de consilierii PNL. PACAT !

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.