Actualitate

”Bistritzer Burg Dog Show”, amânat

”Deși competițiile au fost anunțate din timp, am respectat calendarul și am finalizat și procedurile necesare tuturor autorizațiilor, astăzi, miercuri, 7 aprilie, la ședința finală am fost informați că nu mai mult de 100 oamenilor li se va permite să intre simultan în Complexul Heidenfeld. Aceasta este o condiție pe care nu o putem îndeplini datorită faptului că organizatorii împreună cu personalul tehnic se apropie deja de jumătate din acest număr. Am încercat să regândim cum să organizăm și cum să accesăm zonele de competiție, dar cu puțin timp în urmă am primit un alt apel și ni s-a spus că în nici un caz competiția nu este permisă din cauza restricțiilor privind evenimentele, adunările publice sau competițiile sportive din județe unde incidența cazurilor de coronavirus a depășit pragul de 1.5 la mie”, anunță Asociația Chinologică Bistrița-Năsăud.

”Nu vrem să comentăm motivele pentru care aceste informații au venit atât de târziu. Dorim să mulțumim autorităților care au înțeles punctul nostru de vedere și ne-au sprijinit în găsirea unei soluții. Ne cerem scuze pentru neplăcerile provocate și așteptăm cu nerăbdare să ne revedem vara viitoare într-o formulă care sperăm să ne permită mai multă libertate pentru a organiza un eveniment grozav”, anunță organizatorii.

https://www.facebook.com/gubesch.crisstina/posts/3793890170725181

ȘTIREA INIȚIALĂ Asociația Chinologică Bistrița-Năsăud, în colaborare cu Primăria Bistrița, organizează în perioada sâmbătă 10 aprilie – duminică 11 aprilie patru expoziții în cadrul ”Bistritzer Burg Dog Show 2021”.

Evenimentul este dedicat numai crescătorilor, fără accesul publicului, din cauza restricțiilor în contextul pandemiei de Covid-19.

Vor fi organizate patru expoziții – două naționale și două internaționale, după următorul program:

10.04.2021 – Expo CAC Națională
10.04.2021 – Expo CACIB Internațională
11.04.2021 – Expo CAC Națională
11.04.2021 – Expo CACIB Internațională

Mai multe detalii despre înscriere și condițiile de participare găsiți pe: https://www.ach-bn.ro/

Arbitrii competiției sunt din România și Serbia.

Etichete

3 comentarii

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS