Actualitate Economie

Black Friday pe bune! Înghesuială la aparate chiar şi cu 70% mai ieftine (FOTO)

Sute de bistriţeni s-au trezit cu noaptea în cap pentru ca să profite de reducerile anunţate de Lidl pentru Black Friday la produsele nonlimentare. Lumea s-a aşezat la cozi, iar la ora 8.00 fix aproape că a rupt uşile ca să nu rateze cumva produsul dorit. La mare căutare au fost aparatele de gătit chiar dacă unii probabil habar nu au avut la ce folosesc.

La magazionul Lidl de pe Calea Moldovei, la ora 8.00, în parcare nu puteai arunca un ac. În faţa uşii magazinului s-au aşezat cei mai matinali dintre bistriţenii care au pândit demult reducerile de Black Friday. Unii şi-au luat cărucioare, alţii au contat pe puterea braţelor şi au calculat corect că ar ajunge mai repede la raftul cu reduceri dacă nu sunt încurcaţi de un coş. Ei au ieşit cel mai în avantaj.

După ce s-au deschis uşile, toată lumea a rupt-o la fugă spre zona cu produse ieftine, situată în partea din spate a magazinului. Cine a apucat a luat friteuză cu 49,9 lei (cu preţul redus cu 70%),  grill electric cu 29,9 lei, de asemenea cu 70% mai ieftin, consolă de jocuri cu 62% mai ieftină, cuptoare cu microunde la 149 de lei, aparate de făcut gogoşi, gofre, vafe, popcorn şi plite electrice pentru clătite toate cu câte 29,9 lei, la jumătate din preţul obişnuit de la raft. Femeile şi-au umplut coşurile sau braţele şi cu aparate de masaj la 49,9 lei (mai ieftine cu 66%), cu încălzitoare pentru picioare (reduse cu 64%) sau aparate de tuns la jumătate de preţ.

Bărbaţii, în schimb, au luat câte bucăţi au putut din teancul de aparatele de curăţat sub presiune, reduse cu 56%, şurubelniţe cu acumulatori, de asemenea reduse la jumătate, aparate de laminat, compresoare şi detectoare multifuncţionale  cărora preţul le-a scăzut la jumătate. În jurul orei 8 şi 10 minute, pe rafturile Lidl nu mai era niciun produs din ofertă, cei care au venit mai târziu înşelându-se amarnic atunci când au crezut că nu se vor găsi amatori de reduceri.

reduceri lidl 2 reduceri lidl 3 reduceri lidl 4 reduceri lidl 5 reduceri lidl 6 reduceri LIdl 8 reduceri lidl 7 reduceri lidl 9

4 comentarii

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS