Politică

Blaga către democrat-liberalii bistriţeni: Sper să-l alegeţi, din nou, preşedinte pe Nelu Oltean

Preşedintele PDL Vasile Blaga le-a spus, joi seara, democrat-liberalilor din judeţ, veniţi să-i asculte pe Cătălin Predoiu şi Gheorghe Falcă, candidaţi la poziţia de prezidenţiabili ai PDL, că speră că, luna viitoare, să-l realeagă în funcţia de preşedinte al filialei pe deputatul Ioan Oltean.

„Bine v-am găsit. O să ne mai vedem anul acesta fiindcă i-am promis lui Nelu Oltean că vin şi la Consiliul de Coordonare Judeţean în care sper să-l alegeţi, din nou, preşedinte”, şi-a început Vasile Blaga discursul în faţa membrilor PDL Bistriţa-Năsăud.

Întrucât în sală au existat mai multe întrebări referitoare la unificarea dreptei, Blaga a ţinut să lămurească asistenţa.“Vorbesc de unitatea dreptei, cu părere de rău o spun, ipocrit, unii care până mai ieri, alatăieri se străduiau să franjureze şi să destrame partidul ăsta. Noi suntem iertători. Îi dorim pe toţi, împreună, şi vă garantez că vom fi împreună. Din punctual nostru de vedere nu există resentimente. Cu o singură condiţie să fim şi noi respectaţi. Ai cu cine te bate dacă crezi în valori de dreapta. Bate-te cu USL, nu cu PDL! Pe de-o parte zică că vrei unitatea dreptei, pe de altă parte dai în PDL. Mai auzeam de dizolvarea PDL ca nu ştiu ce să facem. Şi le spun tuturor : cât timp sunt preşedinte nimeni nu va avea sprijinul acestui partid dacă nu iubeşte verde-nrourat, trandafirul şi portocaliul”, a spus Vasile Blaga.

Liderul PDL a adăugat că partidul său nu a atacat nicio formaţiune de dreapta.

“PDL nu a atacat pe nimeni de pe partea dreaptă. Atacăm PNL pentru că e în alianţă cu PSD, dar PNL nu mai dovedeşte prin nicio măsură că sub Crin Antonescu e un partid de dreapta. De ceilalţi nu ne-am legat niciodată, în schimb noi am fost şi suntem atacaţi de oameni care până mai ieri au fost la noi. Trebuie să vedem şi cu cine ne unim. Ne unim cu unul care a stat în casa mea până azi şi când a vrut să-mi ia nevasta, l-am prins şi l-am dat afară şi tot eu eu sunt de vină?”, a adăugat Blaga.

El le-a spus membrilor PDL să aibă încredere că va exista un singur candidat al dreptei şi speră că acela va fi dat de PDL.

“Aveţi încredere că vom avea înţelepciunea de a avea un singur candidat din partea dreptei la prezidenţiale şi sper că acesta va fi candidatul PDL . Pentru asta va trebui să muncim cu toţii. Aveţi încredere că nu avem orgolii din acest punct de vedere, dar când vom face, vom face o construcţie trainică cum a fost Alianţa DA. De aceea la europarlamentare vom merge singuri să ne validăm în faţa electoratului şi le doresc şi celorlalte formaţiuni de pe dreapta în alegerile europarlamentare. Cu atât suntem mai puternici toţi, cu atât vom fi mai puternici uniţi, dar nu înţeleg ca acest partid să mai facă cadouri pentru că mulţi ne vor structurile, oamenii, dar nu le place cum sună PDL, dar ar vrea să intre în Parlamentul European din nou unii dintre ei duşi de PDL. Ei asta nu o să se mai întâmple. Nu pot să nu respect voinţa membrilor partidului. Oricine va mai beneficia de sprijinul nostrum însă cu condiţia să ne respecte aşa cum îi respectăm noi”, a spus Blaga.

1 comentariu

  • A pro pos de titlul articolului : Numai asa , daca-l aleg tot pe Ioan Oltean presedinte , va putea ajunge si PD-L-ul in Bistrita-Nasaud cum a ajuns PNT-cd-ul.Oare dl. Blaga vrea neaparat sa fie groparul PD-L-ului????Oare nu-i informat cati dintre oamenii de valoare din judetz dupa ce-au fost dezamagiti de conducerea filialei judetene se orienteaza spre alte partide ori se retrag din activitatea politica???Iar PD–l ul ramane cu mereu aceiasi Botis, Rusu Liviu, Luca Iancu, Mititean Valentin,Sasarman, Cordovan , Andreica si alti „dalmatieni”. Cand sunt in opozitie mai scot de la naftalina si imping inainte si cate unul mai capabil si mai putin patat cum e Tuta George, cu intentia de-al folosi pe post de detergent pentru a spala petele de kkt lasate de unii ca Botis pe obrazul partidului. Tuta trebuia promovat in interiorul partidului nu acum,ci cu 8-10 ani in urma,dupa ce si-a facut datoria cu brio ca suprefect. Dar atunci n-a fost bun c-a trebuit dat la o parte sa le faca loc unora ca Botis, ori Sbarciu ori Luca . Acum pe post de Ariel, ori de Perlan, ori de Alba Lux e bun si Tuta.Mare-i gradina PD-L-ului si,-din pacate- tot mai multi dalmatieni sar gardul -(pardon statutul),-ori se strecoara pe sub gard-(statut)- inauntru.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS