Social

Blocaj la Sângeorz-Băi. Traian Ogâgău cere trei demisii: Oricum, nu ați fost loiali echipei de la început

Luptele interne din cadrul PNL Sângeorz-Băi au repercusiuni asupra orașului. Odată cu plecarea lui Traian Ogâgău din fotoliul de primar urmarea a unei hotărâri judecătorești, întreaga activitate a administrației locale este blocată. În lipsa unui primar interimar, nu are cine semna autorizații și nici state de plată, așa încât, dacă PNL nu va găsi rapid o soluție, angajații administrației nu își vor încasa salariile, iar construcțiile riscă să fie blocate.

Într-o ședință a Biroului Permanent Local al PNL Sângeorz-Băi s-a luat decizia susținerii consilierului Cătălin Bota pentru a fi viceprimar și primar interimar, dar o parte dintre liberalii din localitate nu sunt de acord.


PNL are 11 consilieri și ar avea nevoie 9 voturi pentru a impune un viceprimar.

În aceste condiții, Traian Ogâgău a postat pe Facebook următorul mesaj:

”ADMINISTRAȚIA SÂNGEORZ-BĂI ESTE BLOCATĂ!TOT FUM NEGRU!

Conclavul încă nu a ales un interimar, iar eu nu pot decât să-mi cer scuze vouă, sângeorzenilor, pentru situația, blocajul fără precedent în care se află administrația din orașul nostru.Matematic, PNL, trebuie să dea acea persoană care să conducă localitatea până la anticipate, însă unii dintre ei au alte interese și nu țin cont de blocajul din Primărie.

Îmi permit să le cer demisia domnilor Dacian, Mutu și Runcan şi să lase alți colegi să intre în Consiliu local, oricum nu ați fost loiali echipei de la început.

Cei care țin neapărat, nu au decât să se pregătească pentru anticipate, aaa…. nu au șanse? Așa vreți voi să puneți mâna pe Primărie? Fără votul sângerozenilor? 🤔

Domnilor consilieri, vă rugăm DEBLOCAȚI situația! Vă voi ține la curent!”, a scris pe Facebook Traian Ogâgău.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2866906186909767&id=1542046616062404

3 comentarii

 • Codul administrativ

  ARTICOLUL 121

  (1) Partidele politice sau organizațiile cetățenilor aparținând minorităților naționale confirmă, sub semnătura persoanelor din cadrul conducerilor acestora, calitatea de membru a consilierilor declarați aleși și a supleanților, etc.
  Logic, tot partidele trebuie să infirme, să retragă sprijinul celor care nu urmează strategia partidului.
  Aici depinde de cei de la județ care conduc PNL-ul.
  Numai să se vrea, soluția este simplă. Dar, … oare…?! Tare mă tem că partidul, la județ, nu-l mai sprijină pe actualul primar. Probabil strategii de viitor.

 • Un singur gând ar trebui sa zacă acum, în mintea celor care trebuie sa ia o decizie! Binele comun, public, binele acestui orășel, care trebuie sa se dezvolte spre o adevarata stațiune balneo-climaterica de interes național! Nici un sacrificiu, nici un mic compromis, nu sunt de neluat în seama… Spiritul civic, toleranta,…. Cu respect, MNPop

 • Cand esti in tabara puterii si vezi ca e un scor de 8 la 3 in defavoarea ta… atunci trebuie sa accepti infrangerea si sa validezi decizia celorlalti.
  Dacian, Mutu si Runcan ar face bine sa lase orgoliile deoparte.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS